Beste elektrische transportfiets

Forza Fietsen heeft voor jou de beste elektrische transportfiets. Deze fiets is een mix tussen stijlvol, comfortabel en functioneel. Door de krachtige elektrische ondersteuning wordt het vervoer van zware bagage moeiteloos. Het duurzame en betrouwbare model van Forza Fietsen is speciaal ontworpen om aan de behoefte van moderne fietsers te voldoen. Lees snel verder en ontdek meer.

Elektrische fiets vs. elektrische transportfiets

Een elektrische fiets is een fiets met een elektrische motor en accu. Hierdoor heeft de fiets trapondersteuning. Op deze manier kunnen fietsers gemakkelijk grote afstanden afleggen en heuvelachtig terrein trotseren, zonder veel inspanning te leveren. Een elektrische transportfiets biedt een extra voordeel. Je kunt er namelijk gemakkelijk zware bagage mee vervoeren.

De elektrische transportfiets is te herkennen aan het stevige frame. Dit zie je voornamelijk terug in de bredere banden en een rechte zitpositie. Ook is dit ontwerp te herkennen aan een grote bagagedrager en eventueel speciale bakken of kratten. Hier kan de lading veilig mee vervoerd worden. Een elektrische fiets kan ook een sportiever of slanker uiterlijk hebben. Ook kan dat type op andere fietsactiviteiten gericht zijn.

Elektrische fiets vs. elektrische transportfiets

De beste elektrische transportfiets van Forza Fietsen

Wij bieden verschillende elektrische fietsen aan. We vinden het belangrijk om iedereen een elektrische fiets te kunnen bieden. Daarom hebben we vier soorten elektrische transportfietsen in ons aanbod:

Dames Viela Nero Voorwielmotor
Dames Viela Nero Middenmotor
Heren Viela Nero Voorwielmotor
Heren Viela Nero Middenmotor

Een tijdloos en stijlvol model. Daar kun je deze elektrische transportfiets aan herkennen.

Het is een retro model uitgerust met een comfort zadel. Daarnaast heeft de transportfiets onder andere geïntegreerde achterverlichting, een lichtgewicht aluminium frame en een lcd-scherm waarop afstanden, snelheid en de actieradius worden weergegeven. Liever een ander type elektrische fiets? Neem ook een kijkje bij onze unisex fietsen en driewielers.

Een greep uit ons aanbod

Over ons

Gezondheid en fitheid zijn twee aspecten die we bij Forza Fietsen erg belangrijk vinden. Je hebt met een elektrische fiets dan wel trapondersteuning, alsnog kun je er voor kiezen om actief te trappen. De e-bike maakt fietsen wel een stuk toegankelijker voor langere afstanden of zware ladingen. Daarnaast is een elektrische fiets kostenbesparend. Je hebt geen brandstofkosten en de onderhoudskosten zijn over het algemeen ook lager. Een win-win situatie dus!

Wij van Forza Fietsen vinden het belangrijk om constant te vernieuwen. Daarom kunnen wij garanderen dat je op de beste elektrische fiets in Nederland zult rijden. We voorzien je graag van de perfecte e-bike. Of je de fiets nu gebruikt voor woon-werkverkeer of plezier ritjes! Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom in een van onze e-bike testcenters. Hier kun je alle elektrische fietsen gratis en vrijblijvend uitproberen. Voor vragen kun je contact met ons opnemen.

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vul het formulier in om de gratis brochure te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen?
Bel 0341 – 217 017

  • 60 pagina’s vol inspiratie
  • Ruim 38.000 keer aangevraagd
E-bike testcenters

E-bike testcenters

Zoek een Forza E-bike Testcenter in de buurt

Vraag gratis brochure aan