Transportfietsen

Stijlvolle transportfietsen bij Forza

Maak de fijnste kilometers op een van de stijlvolle transportfietsen van Forza. De trapondersteuning op de transportfiets zorgt ervoor dat je je moeiteloos door de drukte van de stad manoeuvreert. Deze elektrische fiets heeft robuuste buisprofielen. Zo kan de transportfiets wel tegen een stootje. Om het jezelf nog makkelijker te maken, maak je gebruik van het transportrekje op jouw transportfiets. Hierop vervoer je gemakkelijk je tas, boodschappen of andere spullen.

Een transportfiets met voorwielmotor of middenmotor

Bij Forza Fietsen kun je kiezen uit twee typen transportfietsen: een middenmotor en voorwielmotor. Beide type motoren hebben hun eigen voor- en nadelen. Een voorwielmotor is het populairste type. Bij dit type zit de motor verwerkt in het voorwiel. Tijdens het fietsen voelt het alsof je vooruit getrokken wordt. Zo heb je nooit meer tegenwind, maar altijd wind mee. Een middenmotor zit verwerkt in de trapas, in het midden van de elektrische fiets. Dit type motor zorgt voor een natuurlijke fietsbeleving, omdat de e-bike goed in balans is. Een middenmotor heeft een iets hogere trekkracht, waardoor dit type motor erg geschikt is voor heuvelachtig gebied. De transportfietsen van Forza zijn zowel in een vrouwen als herenmodel verkrijgbaar. Er valt dus nog een hoop te kiezen bij je elektrische transportfiets bij Forza!

Test een elektrische transportfiets

Om erachter te komen welke elektrische transportfiets het beste past bij jou en jouw fietsgewoontes, is het van belang een aantal elektrische fietsen te testen. Zo leer je gelijk welke motor jouw voorkeur heeft. Je kunt de elektrische fietsen testen in je eigen omgeving of bij een E-bike Testcenter bij jou in de buurt. Voor een proefrit aan huis maak je gemakkelijk een afspraak. Een e-bikeadviseur komt dan bij je langs op een moment dat jou uitkomt met een bus vol e-bikes. Zo kun je in je eigen omgeving testen welke elektrische fiets het best past bij jou.

Vieri Nero Voorwielmotor

Vieri Nero Voorwielmotor

 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Vieri Nero Middenmotor

Vieri Nero Middenmotor

 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Viela Nero Voorwielmotor

Viela Nero Voorwielmotor

 • Meest gekozen
  Gratis thuisbezorgd
Viela Nero Middenmotor

Viela Nero Middenmotor

 • Meest gekozen
  Gratis thuisbezorgd
Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vul het formulier in om de gratis brochure te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen?
Bel 0341 – 217 017

 • 60 pagina’s vol inspiratie
 • Ruim 38.000 keer aangevraagd
Een e-bike in het echt proberen?

Een e-bike in het echt proberen?

Wat is er nou fijner dan een Forza e-bike uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Dat kan nu, vraag jouw proefrit aan en wij komen gratis bij jou langs.

Vraag gratis brochure aan