Transportfiets elektrisch

Transportfiets elektrisch - maak kennis met de Viela Nero

Wie tijdens zijn zoektocht naar de ideale elektrische fiets voor maximaal comfort en gebruiksgemak gaat, moet de Viela Nero ervaren. Deze stijlvolle elektrische transportfiets van Forza is verkrijgbaar in zowel een uitvoering voor man als vrouw.

De fietservaring van de Viela Nero is te vergelijken met een cruiser uit de motorwereld. De prettige zithouding en de ruimte om spullen mee te nemen maken de Viela Nero dé ideale fiets. In combinatie met de sterke elektrische motor geniet je met deze elektrische transportfiets van iedere fietsroute, geen heuvel is namelijk te hoog en geen wind waait te hard.

Transportfiets elektrisch - maak kennis met de Viela Nero

Ervaar het zelf

Met de elektrische transportfiets van Forza bereik je iedere locatie snel en op een comfortabele manier. Jezelf helemaal moe trappen is niet meer aan de orde, wanneer de transportfiets elektrisch is. Doe de garagedeur open en haal de Viela Nero te voorschijn. Fiets heerlijk naar je werk of school en neem op de terugweg nog wat boodschappen mee. Eindelijk geen zorgen of je het wel mee kunt nemen, deze elektrische transportfiets maakt het leven allemaal nét iets makkelijker.

De naam ‘transportfiets’ spreekt boekdelen, de fiets is speciaal geschikt voor transport. Zo heeft de fiets een extra stevig frame – mede door de dubbele stang. Door het stuurslot en dubbele standaard zal de fiets ook nooit zomaar omvallen bij het neerzetten. En ook het stuur draagt door de 80 graden stuurbocht bij aan een uiterst comfortabele fietservaring, waarbij je tijdens het fietsen altijd met je rug rechtop zit.

Midden of voorwiel motor

Bij je keuze voor de elektrische transportfiets is het mogelijk om te kiezen voor een voorwiel- of middenmotor. Maar wat is nu precies het verschil? Dat leggen wij jou uit.

De fiets met voorwielmotor is een veel gekozen variant, de motor geeft je het gevoel alsof je vooruit wordt getrokken en is vaak een stukje voordeliger. De voorwielmotor optie is voornamelijk geschikt voor kortere afstanden en vlakke landschappen.

De middenmotor is een wat sterkere motor en daardoor geschikter voor lange afstanden en heuvelachtige landschappen. Doordat de motor in het midden is geplaatst is de gewichtsverdeling optimaal, wel ligt de prijs van een middenmotor een stukje hoger.

Elektrische transportfiets voor dames

De elektrische transportfiets Viela Nero is ook uiterst geschikt als mamafiets. Het extra stevige frame biedt alle zekerheid om veilig je kindje te kunnen vervoeren. Zie je jezelf al zweven over de weg.. een heerlijk zonnetje in je ooghoek, de kleine achterop & een praktische mand voorop met alle spulletjes, genieten. Alle damesfietsen bekijken doe je hier.

Elektrische transportfiets voor heren

Heb jij het wel gezien, iedere keer weer opnieuw aanschuiven bij de ochtendspits? Laat je auto thuis en kies voor de elektrische transportfiets voor heren. Ga voor fris & gezond. Fluitend de ochtendspits langs, dat is pas leven. Alle herenfietsen bekijken doe je hier.

Elektrische transportfiets Viela Nero

Viela Nero Middenmotor

Viela Nero Middenmotor

  • Meest gekozen
    Gratis thuisbezorgd
Viela Nero Voorwielmotor

Viela Nero Voorwielmotor

  • Meest gekozen
    Gratis thuisbezorgd

Maak een gratis testrit!

Dat de Forza Essenze Comfort als transportfiets elektrisch de transportfiets voor jou is laten we je graag ervaren. Bij ons is het mogelijk om een afspraak te maken voor een gratis testrit aan huis. Maar ook is het mogelijk om langs te komen in een van onze e-bike testcenters voor een test rondje, meer informatie & een aromatisch bakje koffie. Hopelijk zien we je snel!

Vraag gratis brochure aan