Sportieve elektrische herenfiets

Een goed stuk fietsen geeft een kick. Vind je ook niet? Genieten van het mooie uitzicht, de frisse buitenlucht, indrukwekkende gebouwen en levendige natuur, daar doen we het voor. Wil jij graag met een nieuwe sportieve elektrische herenfiets mooie herinneringen verzamelen? Wij hebben de perfecte fiets voor jou.

Een sportieve elektrische herenfiets van Forza

De sportieve elektrische herenfietsen van Forza stralen het uit. De fietsen zijn stoer en sterk. Het frame is gemaakt van lichtgewicht aluminium en de elektrische fiets is voorzien van de hoogste kwaliteit specificaties. Zo bereikt de middenmotor een kracht tot wel 80Nm waardoor jij iedere heuvel met gemak trotseert. Stoppen is ook geen probleem, met de Shimano schijfremmen sta je binnen no time stil. Wel zo veilig. Meer te weten komen? Lees snel verder en ontdek onze sportieve elektrische herenfietsen.

De alleskunner Fabio Nero

Maak kennis met de forza fiets ‘Fabio Nero’. Een fiets waar we trots op zijn. De prestaties van deze mat zwarte elektrische herenfiets met sterke middenmotor laten niet van zich af weten. Wat deze fiets laat opvallen zijn de strakke buisprofielen. De Fabio Nero is een echte alleskunner: een allround e-bike die is uitgerust met hoogwaardige onderdelen voor ultiem comfort. Verplaats je snel en veilig door de stad of zweef al genietend over Nederland haar mooiste fietsroutes. Waarvoor ga jij jouw sportieve elektrische herenfiets het meest gebruiken?

Fabio Nero Middenmotor

Fabio Nero Middenmotor

 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Fabio Nero Voorwielmotor

Fabio Nero Voorwielmotor

 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Alfeo Originale Voorwielmotor

Alfeo Originale Voorwielmotor

 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Alfeo Originale Middenmotor

Alfeo Originale Middenmotor

Herenmodel
 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd

De stoere Alfeo Originale

De Alfeo Originale, een pracht model uit onze selectie herenfietsen. De fiets heeft een stoer uiterlijk door zijn strakke, matzwarte design met oranje details. De fiets is uitgerust met een krachtige middenmotor die tot wel 80 newtonmeter aankan. Zo wordt fietsen door heuvelachtig gebied een makkie! Je kunt deze e-bike ook perfect gebruiken voor woon-werkverkeer, met de Alfeo Originale sportieve elektrische herenfiets verplaats jij je snel en veilig door ieder gebied. Selecteer op onze website de technische specificaties aan de hand van je persoonlijke wensen.

Ervaar de sportieve elektrische herenfiets van Forza

De elektrische fiets van Forza is niet zomaar een fiets. Aan de keukentafel bij de broers Klaas-Jan, Peter en Hans de Kievid ontstonden de eerste schetsen. In de loop der jaren hebben ze een fiets van zeer hoge kwaliteit weten te ontwikkelen waar vele duizenden dagelijks plezier van hebben! Sindsdien is er een ware Forza familie ontstaan met meer elektrische fietsen, meer personeelsleden en meerdere fysieke e-bike testcenters. Ontdek zelf de kracht van Forza, kom bij ons langs in een van onze e-bike testcenters of vraag een gratis proefrit aan.

Vraag gratis brochure aan