Stapelkortingen

Stapelkortingen bij Forza Fietsen!

Koop meer, bespaar meer op onze e-bikes. Ontvang een mooie korting op één e-bike en geniet van nog grotere besparingen bij aankoop van twee of meer. Perfect voor gezinnen en vrienden. Profiteer nu van onze stapelkortingen!

Voorbeeld: koop je 3 e-bikes dan krijg je op de 3e e-bike 50% korting. Koop je 5 e-bikes dan is de 5e e-bike dus GRATIS!

Wacht niet te lang, want op = op!

Actievoorwaarden:
 • Deze actie is uitsluitend geldig voor e-bikes van Forza Fietsen.
 • De korting geldt alleen voor de goedkoopste e-bike in de betreffende categorie (bijv.: bij aankoop van drie e-bikes ontvangt de klant 50% korting op de goedkoopste van de drie).
 • Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of promoties van Forza Fietsen.
 • Forza Fietsen behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden te allen tijde te wijzigen of de actie te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving.
 • In geval van geschillen over de interpretatie van deze voorwaarden, is de interpretatie van Forza Fietsen bindend.

O.a. deze actie modellen

Ventura Nero Middenmotor

Ventura Nero Middenmotor

 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Ventura Speciale Middenmotor

Ventura Speciale Middenmotor

 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Ventura Azzurro Middenmotor

Ventura Azzurro Middenmotor

 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Torino Nero Voorwielmotor

Torino Nero Voorwielmotor

Geïntegreerde accu Damesmodel
 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Limited edition
Giulia Performante Nero LE

Giulia Performante Nero LE

Geïntegreerde accu Unisex model
 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Toscane Verde Middenmotor

Toscane Verde Middenmotor

 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Toscane Originale Voorwielmotor

Toscane Originale Voorwielmotor

 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Ventura Nero Voorwielmotor

Ventura Nero Voorwielmotor

 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vul het formulier in om de gratis brochure te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen?
Bel 0341 – 217 017

 • 60 pagina’s vol inspiratie
 • Ruim 38.000 keer aangevraagd
Een e-bike in het echt proberen?

Een e-bike in het echt proberen?

Wat is er nou fijner dan een Forza e-bike uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Dat kan nu, vraag jouw proefrit aan en wij komen gratis bij jou langs.

Test een elektrische fiets

Heb je een elektrische fiets van Forza Fietsen op het oog? Kom langs en test zelf de elektrische fietsen. Door een e-bike te testen kun jij erachter komen wat jij het fijnste vindt fietsen. Misschien gaat jouw voorkeur uit naar een middenmotor of vind je een voorwielmotor fijner rijden. Door dit zelf te testen weet je wat jouw voorkeuren zijn. Een e-bikeadviseur kan je daarnaast helpen met alle vragen die je hebt omtrent elektrisch fietsen. Hij zal samen met jou ervoor zorgen dat jij de elektrische fiets uitzoekt die het best bij je past. Lukt het jou niet om naar een E-bike Testcenter te komen? Geen probleem. Onze e-bikeadviseurs rijden dagelijks door heel Nederland voor adviesgesprekken en proefritten aan huis. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken op een moment dat jou het best uitkomt.

Ruim aanbod elektrische fietsen

Ben je benieuwd geworden alle modellen e-bikes van Forza Fietsen? Vraag dan de gratis brochure aan en laat je inspireren. Forza Fietsen heeft ruim 25 modellen elektrische fietsen met verschillende specificaties. Forza Fietsen heeft volop elektrische fietsen voor dames, heren, met voorwielmotor en middenmotor en een breed scala aan mooie frames. Zo zit er altijd een e-bike tussen die precies voldoet aan jouw wensen. Op welke elektrische fiets zie jij jezelf wel zitten?

Hierom kies je voor een e-bike van Forza Fietsen

De e-bikes van Forza Fietsen hebben allemaal een verschillend uiterlijk, maar hebben één ding gemeen: alle elektrische fietsen zijn voorzien van de beste kwaliteitsonderdelen en zijn afgemonteerd met écht vakmanschap. Hierdoor kunnen we garanderen dat je een e-bike aanschaft die van hoge kwaliteit is en die jarenlang meegaat. Bij Forza Fietsen lopen ook nog eens geweldige acties, waardoor je jouw elektrische fiets voordelig kunt aanschaffen. Vergeet niet om onze aanbiedingen te bekijken.

Betaalbare elektrische fietsen

De e-bikes van Forza Fietsen hebben altijd de scherpste prijs. We houden de prijs zo laag mogelijk, omdat we de ontwikkeling en distributie in eigen hand houden. Hierdoor kunnen we nieuwe fietsers zoals jij de scherpste prijs aanbieden. Daarnaast profiteer je regelmatig van scherpe aanbiedingen. Vraag de gratis brochure aan of kom langs in een E-bike Testcenter om de gehele collectie op je gemak te bekijken.

Goedkope elektrische fiets

Bij Forza Fietsen schaf je al een elektrische fiets aan vanaf € 1229,-. Ook andere elektrische fietsen uit de collectie hebben scherpe prijzen. Misschien vraag je je af waarom er zulke verschillen in de prijs zit. Allereerst heeft dat te maken met de onderdelen van een elektrische fiets. Zo is een middenmotor een stuk duurder dan een voorwielmotor. Ook extra accessoires op de e-bike zorgen ervoor dat een elektrische fiets duurder kan worden. Toch kun je ook met een minder hoog budget een goede, kwalitatieve elektrische fiets van Forza Fietsen aanschaffen. Naast de scherpste prijzen, heeft Forza Fietsen ook de scherpste aanbiedingen op e-bikes. Vraag dus snel een brochure aan en blader op je gemak tussen alle elektrische fietsen die Forza te bieden heeft.

Aanbieding fietsen inruilen

Maak gebruik van de geweldige inruilkorting bij aanschaf van je nieuwe Forza Fietsen e-bike. Lever je huidige fiets in en krijg korting op je nieuwe elektrische fiets. Wil je weten hoeveel korting je kunt krijgen voor je huidige fiets? Neem je huidige fiets of een foto van je fiets mee naar één van onze E-bike Testcenters en een e-bikeadviseur taxeert de fiets ter plekke. We nemen je huidige fiets meteen mee wanneer we jouw nieuwe aanwinst bij je afleveren. Ga naar een E-bike Testcenter en vraag een e-bikeadviseur naar alle voorwaarden van deze geweldige aanbieding.

Let op: het is niet mogelijk om acties te combineren. Vraag jouw Forza e-bikeadviseur naar de voorwaarden.

 

 

Vraag gratis brochure aan