Inruil elektrische fiets

Fiets inruilen

Bij Forza kun je eenvoudig je (elektrische) fiets inruilen, ongeacht de grootte of het merk.

Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Naam(Vereist)

Inruil elektrische fiets: upgrade vandaag nog met Forza

Wij accepteren de inruil van jouw elektrische fiets. Start vandaag de upgrade van jouw fietservaring. Bij Forza hebben wij de perfecte oplossing voor jou: ruil je oude fiets in voor een splinternieuwe Forza e-bike! Zo kun je op een voordelige manier overstappen naar het comfort en de snelheid van een Forza elektrische fiets. En het mooiste is, bij ons kun je elk type fiets inruilen. Start vandaag al online de eenvoudige inruil procedure.

Ruil je oude fiets in bij een E-bike Testcenter

Het is heel eenvoudig om je fiets in te ruilen bij Forza. Neem je oude fiets -of een foto daarvan- mee naar ons E-bike Testcenter en laat de waarde door ons taxeren. Onze e-bikeadviseurs geven je direct de inruilwaarde, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. De hoogte van de inruilwaarde hangt uiteraard af van de staat waarin de fiets verkeert, de leeftijd en het merk van de fiets.

Heb je jouw nieuwe droomfiets gevonden bij Forza Fietsen? De fiets die je wilt inruilen mag je nog even houden. Hierdoor kun je jouw huidige fiets blijven gebruiken totdat we jouw nieuwe e-bike gratis bij je leveren. Op het moment van bezorging nemen je jouw oude fiets gewoon voor je mee: dat is wel zo gemakkelijk.

Ruil je oude fiets in aan huis

Ruil je oude fiets in aan huis

Maak de overstap bij een van onze E-bike Testcenters

Je oude fiets inruilen is bij Forza een fluitje van een cent. Neem simpelweg je oude fiets of een duidelijke foto ervan mee naar ons E-bike Testcenter. Hier zal één van onze gespecialiseerde e-bikeadviseurs de inruilwaarde van je fiets taxeren. Deze taxatie geeft je direct inzicht in wat jouw oude fiets waard is. De inruilwaarde is afhankelijk van de staat, leeftijd en merk van je fiets.

Heb je jouw nieuwe droomfiets gevonden in ons uitgebreide assortiment? Geweldig! We snappen dat je je oude fiets nog nodig hebt tot je nieuwe fiets geleverd is. Daarom nemen we de oude fiets pas mee bij de levering van je nieuwe Forza e-bike, die we bovendien gratis bij je thuis bezorgen. Dat is pas service! Start vandaag de inruil van jouw elektrische fiets, vul het inruil formulier in.

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vul het formulier in om de gratis brochure te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen?
Bel 0341 – 217 017

  • 60 pagina’s vol inspiratie
  • Ruim 38.000 keer aangevraagd
Een e-bike in het echt proberen?

Een e-bike in het echt proberen?

Wat is er nou fijner dan een Forza e-bike uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Dat kan nu, vraag jouw proefrit aan en wij komen gratis bij jou langs.

Proefrit aan huis: Ervaar het ultieme gemak en de kwaliteit van Forza

Liever een proefrit aan huis ervaren? Dat is ook mogelijk bij Forza. Wij komen, zonder voorrijkosten, bij je langs voor een proefrit. Jij kunt dan rustig onze e-bike testen terwijl wij de inruilwaarde van jouw oude elektrische fiets bepalen. Het inruilen van je fiets bij je thuis biedt vele voordelen:

  • Je hoeft geen tijd te verspillen aan de verkoop van je oude fiets.
  • Je krijgt een vakkundige taxatie voor je oude fiets.
  • Je profiteert direct van voordeel op je nieuwe Forza e-bike.
  • Je kunt je oude fiets blijven gebruiken tot je nieuwe fiets geleverd is.
  • Wij nemen je oude fiets mee, zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt.

Vergeet de moeite van het zelf verkopen van je oude fiets en kies voor het gemak van inruil voor een nieuwe elektrische fiets bij Forza.

Vraag gratis brochure aan