Betaalbare elektrische moederfiets

Een betaalbare elektrische moederfiets is de oplossing voor de moderne moeder die op zoek is naar mobiliteit, comfort en stijl, terwijl je ook nog eens je kind gemakkelijk kan meenemen op de e-bike. 

Voordelen elektrische moederfiets

Een betaalbare elektrische moederfiets is ontworpen met het oog op zowel de behoeften van de moeder als die van de kinderen. Het combineert de functionaliteit van een traditionele moederfiets met de voordelen van elektrische trapondersteuning, waardoor het gemakkelijker wordt om lange afstanden te fietsen en zware lasten te dragen zonder al te veel inspanning. Eén van de belangrijkste kenmerken van onze elektrische moederfietsen is de stabiele en comfortabele constructie. Ze zijn uitgerust met een stevig frame dat zorgt voor een veilige rit, zelfs wanneer je je kinderen meeneemt. De bagagedrager biedt voldoende ruimte voor kinderzitjes, boodschappentassen of andere benodigdheden die je wilt meenemen.

De elektrische mamafietsen van Forza

De elektrische fietsen die Forza in haar collectie heeft, zijn allemaal geschikt om te gebruiken als moederfiets. Op alle e-bikes kan zowel een kinderzitje voor- als achterop worden gemonteerd. Door het krachtige frame kunnen alle Forza e-bikes een kinderzitje goed aan. Wat een mooie e-bike gezicht als elektrische moederfiets is, is de Viela Nero. Dit is een prachtige elektrische transportfiets en door het rekje voorop neem je ook nog een heel gemakkelijk je boodschappen mee en je kind achterop.

Een elektrische moederfiets met voorwiel of middenmotor

Bijna alle elektrische mamafietsen uit de Forza collectie zijn te verkrijgen in een voorwielmotor of een middenmotor. Wat is nou het verschil? Een elektrische moederfiets met middenmotor geeft je meer comfort en stabiliteit, terwijl een elektrische moederfiets met voorwielmotor het gevoel geeft dat je echt vooruit wordt getrokken. Weten welke het beste bij jou past? Probeer ze allebei eens uit.

Elektrische mamafiets van Forza uitproberen

Wil je weten of Forza de perfecte moederfiets voor jou heeft? Kom dan eens langs in een E-bike Testcenter in Roden, Woerden, Eindhoven, Papendrecht of Nunspeet. Daar staan onze e-bikeadviseurs voor je klaar met koffie, advies en de moederfietsen.
Ook komen we graag bij je aan huis, zodat je in je eigen vertrouwde omgeving de e-bike rustig kunt proberen. De e-bike experts van Forza helpen je graag verder zodat jij samen met je kind comfortabel en veilig de weg op kunt!

Limited edition
Giulia Performante Nero LE

Giulia Performante Nero LE

Geïntegreerde accu Unisex model
 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Bologna Nero Middenmotor

Bologna Nero Middenmotor

Geïntegreerde accu Damesmodel
 • Meest gekozen
  Gratis thuisbezorgd
Viela Nero Voorwielmotor

Viela Nero Voorwielmotor

 • Meest gekozen
  Gratis thuisbezorgd
Bologna Verde Voorwielmotor

Bologna Verde Voorwielmotor

Geïntegreerde accu Damesmodel
 • Direct leverbaar
  Gratis thuisbezorgd
Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vul het formulier in om de gratis brochure te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen?
Bel 0341 – 217 017

 • 60 pagina’s vol inspiratie
 • Ruim 38.000 keer aangevraagd
Gratis proefrit aan huis

Gratis proefrit aan huis

Wat is er nou fijner dan een Forza e-bike uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Dat kan nu, vraag jouw proefrit aan en wij komen gratis bij jou langs.

Vraag gratis brochure aan