Elektrische fiets voor scholieren

Elektrische Fiets voor Scholieren: Forza E-Bike

Zoek je naar de perfecte elektrische fiets voor scholieren? Zoek niet verder! Forza Fietsen biedt e-bikes aan die bekend staan om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Elk jaar scoren we hoog in verschillende onderzoeken en onze klanten zijn overtuigd van de vele voordelen. Maar waarom zou je kiezen voor een elektrische fiets voor scholieren van Forza? Lees hieronder verder.

Waarom een elektrische fiets voor scholieren?

Een schoolfiets heeft het niet gemakkelijk – lange afstanden, lekke banden en mogelijke valschade. Met een Forza e-bike ben je helemaal voorbereid. Al onze e-bikes zijn uitgerust met sterke en betrouwbare onderdelen van topmerken, hebben anti-lekbanden en ondergaan drie kwaliteitscontroles voordat ze de fabriek verlaten. Zo zijn ze extra veilig en betrouwbaar – ideaal voor scholieren.

De kosten van een elektrische fiets voor scholieren

Een Forza e-bike voor scholieren is een investering voor zowel de korte als de lange termijn. Je hebt al een e-bike vanaf €890,- of vanaf €17,08 per maand (lease). Met verschillende modellen en specificaties, is er altijd een fiets die past bij jouw budget en behoeften.

Meer leren over de e-bikes van Forza

Onze e-bike specialisten staan klaar om je te adviseren over de verschillende fietsen. Je kunt ook een van onze E-bike Testcenters bezoeken om de fietsen uit te proberen en te ontdekken welke fiets het best bij je past. Interesse in een gratis proefrit? Maak een vrijblijvende afspraak!

E-bike testcenters

E-bike testcenters

Zoek een Forza E-bike Testcenter in de buurt

De elektrische schoolfiets voor jou

Met een elektrische fiets begin je jouw schooldag vol energie en wordt het naar school fietsen een fluitje van een cent. Je bent sneller op school en weer thuis, wat betekent dat je meer vrije tijd overhoudt .En weet je wat het beste is? We vallen regelmatig in de prijzen bij diverse kwaliteitsonderzoeken, zoals bij de AD Fietstest.nl met onze Forza Florence.

Elektrische schoolfietsen van Forza

In ons assortiment vind je diverse modellen e-bikes in verschillende kleuren. Of je nu een dames- of herenfiets wilt, met of zonder krat, we hebben het allemaal. En het beste deel? Ze zijn speciaal ontworpen voor scholieren, met voldoende ruimte voor je schooltas en andere spullen.

Over Forza Fietsen

Bij Forza Fietsen worden alle fietsen afgemonteerd met onderdelen van kwaliteitsmerken zoals Shimano, AXA en Hesling. Daarnaast ondergaat elke fiets drie strenge kwaliteitscontroles, dus je bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Gratis proefrit bij jou thuis

Het kopen van een elektrische fiets is een investering. Daarom bieden we je de kans om een gratis proefrit te maken bij jou thuis! Zo kun je alvast een stukje fietsen op de e-bike van jouw keuze. Interesse? Onze e-bike specialisten komen graag naar jou toe voor een vrijblijvende demonstratie.

Gratis proefrit aan huis

Gratis proefrit aan huis

Wat is er nou fijner dan een Forza e-bike uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Dat kan nu, vraag jouw proefrit aan en wij komen gratis bij jou langs.

Vraag gratis brochure aan