Elektrische fiets voor dagelijks gebruik

Elektrische fiets voor dagelijks gebruik

Ben je op zoek naar een hoogwaardige elektrische fiets voor dagelijks gebruik? Neem dan vooral een kijkje naar de elektrische fietsen van Forza. Forza heeft namelijk een ruim aanbod aan elektrische fietsen. Deze hebben verschillende specificaties gericht op jouw fietsstijl. Wil je  meer weten? Lees dan verder.

Waarom kies je voor een e-bike van Forza?

De elektrische fietsen van Forza zijn altijd van hoge kwaliteit. We monteren ze zelf af met kwaliteitsonderdelen van verschillende merken waaronder AXA, Hesling en Shimano. Daarnaast krijgt elke e-bike van Forza drie kwaliteitscontroles. Deze worden allemaal uitgevoerd door onze e-bikespecialisten. Wij zorgen voor de Nederlandse kwaliteit waar je op kunt vertrouwen.

Is er alsnog iets mis met jouw elektrische fiets? Dan komen wij langs om je fiets weer op te knappen. We rekenen daarbij geen voorrijkosten!
De e-bikes zijn ontworpen op gebruiksgemak. Zo is er sprake van eenvoudige bediening op het stuur, zodat je de fiets met één hand kunt bedienen. Daarnaast zie je de prestaties van de e-bike op het overzichtelijke lcd-scherm in één oogopslag.

Welke elektrische fiets is het best voor dagelijks gebruik?

Wanneer je op zoek bent naar een elektrische fiets voor dagelijks gebruik, is het aan jou de keus welke elektrische fiets de voorkeur heeft.  Alle elektrische fietsen van Forza zijn geschikt voor dagelijks gebruik, echter kun je wel een voorkeur hebben gebaseerd op jouw persoonlijke rijstijl. We zullen je wat voorbeelden geven:

  • Transportfiets
    Fiets je graag in de stad en ben je opzoek naar een e-bike die wel tegen een stootje kan? Dan is de transportfiets geschikt voor jou. Deze e-bikes zijn stevig en degelijk: ideaal voor de drukte van een stad. Daarnaast vervoer je makkelijk tassen met boodschappen of andere spullen, omdat er eenvoudig een mand op de e-bike gemonteerd kan worden.
  • Fiets met lage instap
    Heb je problemen met je knie of ben je slecht ter been? Herontdek dan het zorgeloos fietsen met de elektrische fiets met lage instap. Door de lage instap van de fiets hoef je je been niet hoog op te tillen. Dit maakt de e-bike ideaal voor wanneer je moeite hebt met heup- of kniebewegingen.
  • Fiets met middenmotor
    Een e-bike met middenmotor zorgt voor een fijne balans tijdens het fietsen. Een middenmotor heeft daarnaast ook een hogere trekkracht. Dit wil zeggen dat je makkelijker bergopwaarts fietst. Woon je in een heuvelachtig gebied, dan is het aan te raden om naar een e-bike met middenmotor te kijken. Je dagelijkse ritje met de e-bike wordt zo een stuk gemakkelijker. Forza Fietsen heeft een ruim assortiment elektrische fietsen met middenmotor.

Maak een proefrit op een elektrische fiets

Heb je dé perfecte elektrische fiets gevonden voor dagelijks gebruik? Fijn! Dan is het nu tijd voor een proefrit. Onze e-bikespecialisten nemen de elektrische fiets van jouw keuze mee in een speciale demonstratie bus. Zo kun je je toekomstige e-bike naar hartenlust bekijken en uitproberen. Onze adviseurs geven beantwoorden graag al jouw prangende vragen over onze e-bikes, zodat jij een goede keuze kunt maken.

Meer informatie?

Wil je  meer weten over de verschillende elektrische fietsen?  Neem een kijkje op onze blog. Heb je vragen of wil je graag advies krijgen? Neem contact op. Wij  helpen je graag verder.

Vraag gratis brochure aan