Elektrische fiets met lage instap

Elektrische fiets met lage instap (voor ouderen)

Na jaren van leven en bewegen wordt het lastiger om de voeten de lucht in te krijgen, je merkt het, op- en afstappen gaat niet meer zo soepel als vroeger. Dit is jammer, maar niet het moment om de handdoek in de ring te gooien. In dit geval is het voor fietsliefhebbers in de hogere leeftijdsklassen een verstandige keuze om plaats te maken voor een elektrische fiets met lage instap. Zo ga jij veilig op pad, en wordt iedere reis door de ondersteunings motor een stuk aangenamer.

Elektrische fiets met lage instap (voor ouderen)

Gezondheid

Een recreatieve ronde fietsen, boodschappen doen of iemand bezoeken kun je uitstekend doen op de elektrische fiets. Heerlijk, het huis uit en op pad door de frisse buitenlucht waar jij werkt aan je gezondheid terwijl je geniet. Bewegen of dit nou fietsen, wandelen of zwemmen is, is erg belangrijk voor gezond oud worden. Zodra je gaat bewegen verbeter je jouw conditie en versterkt het jouw hart, longen en weerstand. Bovendien komen er door te bewegen ook nog eens geluksstofjes vrij waardoor je goed in je vel gaat zitten.

Evenwichtsproblemen en elektrische fiets met lage instap

Het kan voorkomen dat je jezelf minder stabiel voelt, dit is niet prettig en kan tot vervelende situaties leiden. Desondanks is het van belang om te blijven bewegen, goed is om uit te zoeken welke vorm van beweging het prettigst aanvoelt.

Met een evenwichtsstoornis op een normale fiets is geen optie, daarom is het mogelijk onze elektrische fiets met lage instap om te bouwen naar een drie- of vierwielfiets. Met deze optie heb je extra ondersteuning en stabiliteit tijdens het fietsen, zo ga je met een veilig gevoel de weg op.

Essenze Comfort

Wat de Essenze Comfort onderscheidt van de andere Forza fietsen is de vorm van haar lichtgewicht frame. De fiets is namelijk speciaal voor ouderen ontwikkeld met een extra lage instap waardoor jij optimaal comfort, gemak en veiligheid ervaart bij het op- en afstappen.

Als jij wilt genieten van comfort, gemak en de veiligheid van een elektrische fiets met extra lage instap dan is de Forza Essenze Comfort dé fiets voor jou. Moeiteloos een recreatieve ronde fietsen, gezellig op bezoek of even snel om een boodschap, geen heuvel is te hoog en geen wind waait te hard, deze fiets is er voor jou. Vervaardigd uit hoogwaardige onderdelen & met een sterke 40Nm voorwielmotor geniet je ten alle tijden van comfortabele en veilige fietsritten.

Elektrische fiets met lage instap

Essenze Voorwielmotor

Essenze Voorwielmotor

  • Direct leverbaar
    Gratis thuisbezorgd
Essenze Driewieler

Essenze Driewieler

  • Direct leverbaar
    Gratis thuisbezorgd

Maak een gratis testrit!

Dat de Forza Essenze Comfort dé elektrische fiets met lage instap is voor jou laten we je graag ervaren. Bij ons is het mogelijk om een afspraak te maken voor een gratis testrit aan huis. Maar ook is het mogelijk om langs te komen in een van onze e-bike testcenters voor een test rondje, meer informatie & een aromatisch bakje koffie. Hopelijk tot snel!

Vraag gratis brochure aan