Elektrische fiets compleet met accessoires

Maak je elektrische fiets compleet met accessoires

Bij de aanschaf van een elektrische fiets komt veel kijken. Allereerst zoek je natuurlijk een e-bike uit die het best bij jou past. Heb je een elektrische fiets gevonden waar jij de komende jaren plezier aan zult beleven? Wellicht kun je jouw e-bike nog upgraden met een aantal toffe accessoires. Hoe maak je jouw elektrische fiets compleet met accessoires? Lees snel verder om alle mogelijkheden te ontdekken. 

Waarvoor ga je jouw elektrische fiets gebruiken?

Voordat je accessoires gaat uitzoeken, is het van belang om te weten hoe jij jouw elektrische fiets gaat gebruiken. Misschien wil je wel je kleintje vervoeren en ben je op zoek naar de perfecte mamafiets? Of zoek je een manier om op een comfortabele manier de boodschappen te doen? Met verschillende soorten accessoires maak je jouw elektrische fiets compleet. We zullen hieronder de verschillende accessoires toelichten.

Fietstassen op je e-bike

Fietstassen op je e-bike kunnen eigenlijk nooit ontbreken. Niet alleen omdat ze de accu onder de bagagedrager mooi verstoppen, maar ook omdat fietstassen enorm handig zijn. Geen zware tassen aan je stuur of op je rug, maar al jouw bagage in de fietstassen. Het fietst een stuk comfortabeler en doordat je gebruik kunt maken van elektrische trapondersteuning merk je dat extra gewicht niet eens! Fietstassen zijn dus echt onmisbaar op jouw elektrische fiets van Forza Fietsen.

Alles voor jouw mamafiets

Neem je kind(eren) gemakkelijk mee op je e-bike met de accessoires van Forza Fietsen. Niet alleen een goed, ergonomisch kinderzitje (zowel beschikbaar als voorzitje en achterzitje) op jouw e-bike is nodig, ook andere accessoires kunnen van pas komen.  Bevestig bijvoorbeeld een windscherm op je e-bike en maak het af met een toybar: een leuke gadget die jouw kleintje zeker zal waarderen. De kinderzitjes die wij gebruiken voldoen aan de veiligheidsnormen. Zo weet je zeker dat jij en je kindje veilig van A naar B zullen fietsen.

Een fietsendrager maakt het compleet

Maak je graag lange fietstochten en zou jij ook weleens tijdens je vakantie willen fietsen? Een fietsendrager is dan niet geheel onbelangrijk. Een fietsendrager zorgt er namelijk voor dat jij gemakkelijk jouw elektrische fiets meeneemt met de auto. Wij hebben een kantelbaar model, waardoor je gemakkelijk jouw elektrische fiets op de fietsendrager plaatst. Er is op dit type fietsendrager plek voor wel twee e-bikes. Zo kun je samen genieten van de mooiste fietstochten. Wil je meer informatie over de fietsendragers? Kom naar een E-bike Testcenter en laat je adviseren door een van onze e-bikeadviseurs.

Spiegels

Maak je Essenze Comfort of elektrische driewieler af met een paar spiegels. Wanneer je meer moeite moet doen om het verkeer achter je in de gaten te houden, kunnen spiegels een uitkomst bieden. Zo hoef je niet je hoofd te draaien om te kijken welk verkeer jou passeert. Monteer alleen een linker- of rechterspiegel op je elektrische fiets of ga voor twee spiegels: met een paar spiegels maak je veilige kilometers.

Maak je elektrische fiets compleet met een mand of krat

Wil je liever geen fietstassen? Kies dan voor een mand of krat op je elektrische fiets. Met een mand en of krat neem je jouw bagage comfortabel en stylish mee. Deze accessoires passen perfect bij onze Viela Nero en Vieri Nero, maar ook op de andere elektrische fietsen kun je een krat of mand bevestigen. Vergeet niet om daarbij ook een voordrager te monteren. Neem je liever je dier mee op de fiets? We hebben ook een dierenmand die je op jouw elektrische fiets kunt bevestigen: zo hoef je nooit meer zonder je trouwe viervoeter op stap.

Veiligheid boven alles

Als laatste accessoire vermelden we graag het AXA steekslot. We vertelden je eerder al dat elektrische fietsen steeds vaker ontvreemd worden. Je doet er dus goed aan om jouw elektrische fiets goed te beveiligen tegen diefstal. Met een steekslot van AXA maak je het dieven een stuk moeilijker.

Alle accessoires om jouw elektrische fiets compleet te maken vind je bij Forza Fietsen

Zoals je ziet kun je jouw elektrische fiets met genoeg accessoires een mooie upgrade geven. Weet je nog niet welke elektrische fiets het best bij jou past? Kom dan langs in één van onze E-bike Testcenters voor een gratis proefrit en persoonlijk advies. Liever een elektrische fiets testen in jouw eigen omgeving? Dat kan! Maak een afspraak voor een thuisdemonstratie. Een e-bikeadviseur komt dan met een bus vol elektrische fietsen naar je toe zodat je in je eigen buurt onze elektrische fietsen kun testen.

Vraag gratis brochure aan