Elektrische driewielfiets

In Nederland zijn er meer fietsen dan mensen. Het is ons belangrijkste vervoersmiddel en daarom willen we zo lang mogelijk blijven fietsen. Ook als we door gezondheids- of ouderdomsproblemen niet meer zo stabiel zijn. We willen graag stabiel en met comfort blijven fietsen. Daarom is er de elektrische driewielfiets. 

Voordelen elektrische driewielfiets

Een van de grootste voordelen van elektrische driewielfietsen is de veiligheid en stabiliteit die ze bieden. Met twee wielen aan de achterkant en één wiel aan de voorkant bieden driewielers een solide en gebalanceerde basis. Dit maakt ze uitermate geschikt voor mensen die moeite hebben met evenwicht of stabiliteit, zoals ouderen of mensen met fysieke beperkingen. Door de extra stabiliteit kun je je zelfverzekerder voelen tijdens het rijden, zelfs op oneffen of gladde ondergronden.
De elektrische motor helpt bij het trappen, waardoor je moeiteloos langere afstanden kunnen afleggen en heuvelachtig terrein kunnen bedwingen. Dit is vooral voordelig voor mensen met verminderde kracht in hun benen of voor degenen die wat extra ondersteuning nodig hebben tijdens het fietsen. Met de elektrische trapondersteuning kunnen gebruikers op hun eigen tempo en in hun eigen comfortzone genieten van hun fietstochten.

Ontdek de Forza Essenze driewieler

Bij Forza hebben wij een elektrische driewieler met extra lage instap voor je, de Forza Essenze. De elektrische driewielfiets beschikt over een krachtige voorwielmotor waardoor je zo op je bestemming aankomt. Door de extra lage instap kun je veilig en stabiel de fiets op- en afstappen. Dit geeft dus nog dat beetje extra comfort aan de driewielfiets. Het is mogelijk om je eigen accu uit te kiezen. De accu kun je dus kiezen aan de hand van hoeveel je rijdt. Rijdt je graag langere afstanden? Dan is een actie met hogere actieradius beter voor je.

Elektrische driewieler testen

Natuurlijk wil je zelf ervaren hoe het is om op de elektrische driewielfiets te rijden; zodat je zelf het comfort kunt ervaren. Bij Forza Fietsen kun je de elektrische driewielfiets uitproberen in een E-bike Testcenter in Nunspeet, Roden, Woerden, Papendrecht of Eindhoven. Wel is het handig om van te voren een afspraak te maken, zodat onze e-bikeadviseurs alle tijd voor je hebben.
Het is ook mogelijk om de elektrische driewielfiets in je eigen omgeving uit te proberen. Lijkt het je wel wat om in je vertrouwde omgeving de e-bike te testen? Plan dan een gratis proefrit aan huis in. Onze e-bikespecialisten komen dan bij je aan huis met de elektrische driewielfiets, zodat jij de fiets kunt proberen en ter plekke vragen kunt stellen aan onze e-bikespecialist.

Gratis proefrit aan huis

Gratis proefrit aan huis

Wat is er nou fijner dan een Forza e-bike uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Dat kan nu, vraag jouw proefrit aan en wij komen gratis bij jou langs.

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vul het formulier in om de gratis brochure te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen?
Bel 0341 – 217 017

  • 60 pagina’s vol inspiratie
  • Ruim 38.000 keer aangevraagd
Vraag gratis brochure aan