Elektrische Driewieler

Elektrische driewieler met extra lage instap

Een elektrische driewieler kan een uitkomst zijn wanneer je wat extra stabiliteit nodig hebt tijdens het fietsen. Misschien is het verstandig om eens naar onze driewielers met extra lage instap te kijken. Hierdoor kun je weer het plezier van elektrisch fietsen ervaren. Wil je nog meer stabiliteit en evenwicht tijdens het fietsen? We hebben ook vierwielers. De extra lage instap biedt meer comfort tijdens het op- en afstappen. Je hoeft met dit type fiets namelijk minder druk uit te oefen op je knie- en heupgewrichten. Dit is vooral handig wanneer je moeite hebt met dit soort bewegingen.

Een driewieler voor volwassenen

De driewielers van Forza Fietsen zijn speciaal ontworpen voor volwassenen. Waarom zou je voor een elektrische driewieler kiezen? Een elektrische driewieler biedt meer comfort en stabiliteit tijdens het fietsen. Dankzij de extra wielen is het een stuk makkelijk om op en af te stappen. Je hoeft de elektrische fiets namelijk niet zelf in evenwicht te houden. Dat doen de extra wielen voor jou.

Stel zelf jouw elektrische fiets met drie wielen samen

De driewielers met trapondersteuning worden standaard uitgerust met het frame van de Essenze, een elektrische fiets met extra lage instap, maar je kunt alle e-bikes van Forza Fietsen als driewieler bestellen. Zo fiets jij op de elektrische fiets die het best bij jou past. Vraag jouw e-bikeadviseur naar de mogelijkheden.

Op zoek naar een driewieler met trapondersteuning?

Ben je op zoek naar een driewieler met trapondersteuning? Vraag dan de gratis brochure aan. Je kunt dan op je gemak alle elektrische fietsen en driewielers bekijken.

Maak een proefrit op een elektrische driewieler

We raden je aan om een proefrit te maken op een driewieler. Niet alleen omdat fietsen op een driewieler een andere ervaring is dan fietsen op een tweewieler, maar door een proefrit te maken leer je ook wat jouw wensen zijn in een elektrische fiets. Je kunt een proefrit maken in een van onze E-bike Testcenters of maak een afspraak voor een adviesgesprek en proefrit aan huis. Een e-bikeadviseur komt dan bij je langs. Zo kun je gemakkelijk en veilig in je eigen omgeving een proefrit maken.

Essenze Driewieler

Essenze Driewieler

  • Direct leverbaar
    Gratis thuisbezorgd
Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vul het formulier in om de gratis brochure te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen?
Bel 0341 – 217 017

  • 60 pagina’s vol inspiratie
  • Ruim 38.000 keer aangevraagd
Gratis proefrit aan huis

Gratis proefrit aan huis

Wat is er nou fijner dan een Forza e-bike uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Dat kan nu, vraag jouw proefrit aan en wij komen gratis bij jou langs.

Vraag gratis brochure aan