Elektrische damesfiets met mand

Ga voor een elektrische fiets met mand

Vind jij het ook altijd zo’n gedoe die wekelijkse boodschappen? Met zware tassen aan het stuur een weg banen door het drukke verkeer? Erg vermoeiend en ook nog eens levensgevaarlijk! Vind de beste elektrische damesfiets voorzien van een mand bij Forza Fietsen!

Elektrische damesfiets

Forza Fietsen heeft een ruim assortiment aan elektrische damesfietsen. Een elektrische fiets biedt de ideale ondersteuning bij het trappen dankzij de elektrische motor. Deze motor werkt op een accu en start met werken wanneer de pedalen van de fiets zich voortbewegen. Een elektrische damesfiets biedt daarmee meer comfort en gemak tijdens het maken van fietstochten dan een normale fiets.

Damesfietsen met mand

Forza heeft een ruim assortiment aan elektrische damesfietsen die we kunnen voorzien van een mand. Onze elektrische fietsen hebben een lichtgewicht frame, zijn ergonomisch afgesteld voor ultiem comfort en hebben trapondersteuning. Zowel voor- als achterop kun je een fietsmand laten bevestigen. Een elektrische fiets met mand is uiterst geschikt voor woon- en werkverkeer maar ook voor een recreatief rondje komt hij goed van pas. Gebruik de mand voor een picknick of om je zware tas in te zetten. Forza Fietsen helpt je graag bij de aanschaf van een elektrische damesfiets. De aankoop van een elektrische fiets is namelijk nogal een investering. Daarom vinden we het belangrijk je te voorzien van het beste advies en je te helpen bij het maken van keuze die past bij jouw wensen.

De voordelen van een mand

Met een mand op de fiets ben je op alles voorbereid. Je kunt goederen makkelijker vervoeren dankzij een mand. Denk hierbij aan de boodschappen, maar ook gewoon je tas met laptop of andere spullen die je nodig hebt. De meest voorkomende mand is de stuurmand. Deze is extra makkelijk omdat hij ook afneembaar is. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een mandje voor bijvoorbeeld je hond of ander huisdier te bevestigen. Deze dierenmandjes hebben een tralie of koepel waardoor het dier niet uit de mand kan springen tijdens het fietsen. Hierdoor is het vervoeren van je viervoeter gemakkelijk en veilig. Ook hebben we fietskratten bedoeld voor het transport van spullen die zowel voor- als achterop de elektrische fiets geplaatst kunnen worden. De mand voorop is ideaal te plaatsen op de elektrische transport fiets Viela Nero.

Service

Forza Fietsen heeft verschillende elektrische fietsen beschikbaar die kunnen worden voorzien van een mand. Elke e-bike is uniek en heeft een andere stijl. Hierdoor is er altijd wel een mand die past bij jouw elektrische damesfiets. De fietsen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en vormen. Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag verder! Neem contact met ons voor meer informatie of het maken van een proefrit bij één van onze E-bike Testcenters. Onze e-bikeadviseurs staan voor je klaar om alle accessoires voor je elektrische fiets te laten zien.

Vraag gratis brochure aan