Elektrische damesfiets met lage instap

Elektrische damesfiets met lage instap

Veilig en stabiel fietsen willen we allemaal. Even snel op de fiets stappen voor een boodschap moet soepel kunnen. Wat is dan de oplossing? Een elektrische fiets met lage instap biedt de oplossing! Door de lage instap kun je weer flexibel op de e-bike stappen zonder dat je valt met de fiets. De lage instap is ongeveer ter hoogte van een stoeprandje. Je stapt dus gemakkelijk de fiets op!

Specificaties elektrische dames fiets met lage instap

De elektrische damesfiets met lage instap van Forza, de Forza Essence, biedt je weer het veilige gevoel van fietsen. Naast de lage instap beschikt deze elektrische over nog een aantal bijzonderheden. De e-bike is uitgerust met een voorwielmotor. Door deze krachtige motor kom je snel op je bestemming. Op het LCD scherm op je fiets kun je zien hoe hard je gaat, hoeveel kilometer je hebt gereden en nog een aantal dingen aangaande het fietsen. Met het bedieningspaneel op je stuur kun je de fiets aan, uit en harder zetten. Ook kun je hiermee je verlichting aan en uit doen. Hoe handig is dat! Je kunt ook nog eens zelf kiezen welke accu je op de fiets wilt hebben. De fiets is helemaal naar jouw wens aan te passen.

E-bike met lage instap testen

Een elektrische damesfiets met lage instap kun je bij Forza Fietsen geheel kosteloos thuis testen. Een e-bikeadviseur komt graag bij je thuis langs met de fiets om meer uitleg te geven over deze e-bike. Door de elektrische fiets in je eigen omgeving te testen, weet je zeker dat de fiets echt bij jou en je eigen, vertrouwde omgeving past. Maak een afspraak voor een gratis testrit aan huis.

Ook is er de mogelijkheid om de e-bike met lage instap te testen bij een E-bike Testcenter. De koffie en de e-bike staan voor je klaar in Roden, Woerden, Eindhoven, Nunspeet en Papendrecht.

Gratis e-bike brochure

Gratis e-bike brochure

Meer weten over onze elektrische fietsen? Vraag de gratis brochure aan.

Gratis proefrit aan huis

Gratis proefrit aan huis

Wat is er nou fijner dan een Forza e-bike uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Dat kan nu, vraag jouw proefrit aan en wij komen gratis bij jou langs.

Vraag gratis brochure aan