Elektrische 3wieler fiets

Elektrische 3wieler fiets van Forza

In ons mooie Nederland is fietsen een van de populairste manieren van transport. Dat is geen gekke statistiek aangezien er meer fietsen als inwoners zijn. En terecht, fietsen is voordelig, milieuvriendelijk en goed voor onze gezondheid. Echter is niet iedereen in staat om even goed op een gewone fiets te rijden, vooral niet naarmate de leeftijd oploopt of gezondheidsproblemen zich voordoen. Evenwichtsproblemen kunnen toenemen waardoor fietsen een telkens grotere uitdaging wordt. Gelukkig is er een oplossing, de elektrische 3wieler fiets. Maak kennis met de Forza Essence!

Forza Essence

De elektrische 3wieler fiets, de speciaal omgebouwde Essence is een fiets met drie wielen in plaats van twee. Hierdoor heeft de gebruikers tijdens het fietsen een stabiel gevoel en is omvallen niet meer aan de orde. De Essence driewieler heeft ook een lage instap ter hoogte van een stoeprandje. De Forza Essence geeft het vertrouwen in fietsen weer terug, waardoor ook een stukje vrijheid terug gewonnen wordt.

Naast de stabiliteit biedt de fiets ook ultiem gebruikscomfort. De driewieler is ontworpen met een comfortabele zithouding en ingebouwde verlichting welke te bedienen is via het bedieningspaneel op het stuur. In combinatie met de elektrische voorwielmotor trekt onze elektrische 3wieler fiets jou moeiteloos van A naar B en terug.

Verbeterde mobiliteit

Voor mensen met een beperkte mobiliteit kan het gebruiken van een gewone fiets een uitdaging zijn, en mogelijk zelfs resulteren in gevaarlijke situaties. Met de elektrische 3wieler fiets kunnen ook zij blijven genieten van de frisse buitenlucht tijdens een fietstocht. In combinatie met het gezondheidsvoordeel is het kunnen blijven bewegen het allemaal waard.

Gratis proefrit aan huis

Ben jij benieuwd geworden naar de Forza Essence? De stabiltieit tijdens het fietsen en het ultieme gebruikscomort blijven verrassen. Jij kunt nu een Forza e-bike uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving. Vraag een proefrit aan en wij komen gratis bij jou langs.

Bezoek een Forza e-bike testcenter

Graag verwelkomen wij jou in een van onze e-bike testcenters voor een proefrit op de Forza Essence, onze elektrische 3wieler fiets. Je kunt ons bezoeken in Nunspeet, Papendrecht, Woerden, Roden en Eindhoven om alle elektrische fietsen gratis en vrijblijvend uit te proberen. Loop gerust binnen tijdens de genoemde openingstijden. Een e-bikeadviseur ontvangt je graag met een kop koffie of thee en geeft je vrijblijvend advies over de gehele collectie elektrische fietsen.

Essenze Driewieler

Essenze Driewieler

  • Direct leverbaar
    Gratis thuisbezorgd
Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vul het formulier in om de gratis brochure te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen?
Bel 0341 – 217 017

  • 60 pagina’s vol inspiratie
  • Ruim 38.000 keer aangevraagd
Gratis proefrit aan huis

Gratis proefrit aan huis

Wat is er nou fijner dan een Forza e-bike uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Dat kan nu, vraag jouw proefrit aan en wij komen gratis bij jou langs.

Vraag gratis brochure aan