E-bike voor in de winter

Een e-bike voor in de winter

Ben je op zoek naar een e-bike voor in de winter? Goede keuze! De elektrische fietsen van Forza zijn namelijk ook erg geschikt voor de winter. Alle fietsen worden meermaals gecontroleerd om ze winterproof te maken. Wil je meer weten over de e-bikes van Forza? Lees verder!

Een gloednieuwe winter e-bike?

Heb je al een kijkje genomen naar onze vele elektrische fietsen? We hebben een groot aanbod e-bikes. Zo hebben we fietsen voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast hebben we driewielers en transportfietsen. Ook zijn onze elektrische fietsen zeer geschikt voor mama’s die graag fietsen. Jouw ideale e-bike voor de winter zit er zeker bij! De prijzen van onze elektrische fietsen zijn afhankelijk van het design, specificaties van de fiets en de positie van de motor. Wil je de gehele collectie bekijken? Vraag onze brochure aan.

Graag een proefrit maken op jouw winter e-bike?

Weet jij al welke e-bike jij wilt hebben in de winter? Dan is het tijd voor een thuisdemonstratie! Wist je al dat Forza langskomt bij jou thuis met de elektrische fiets naar keuze? Dit geeft je de kans om de e-bike in je eigen omgeving uit te testen. Ook helpt een van onze specialisten jou graag verder bij het maken van je keuze door middel van goed advies. Ben je geïnteresseerd in een thuisdemonstratie? Maak dan gemakkelijk een afspraak, we komen langs op een moment dat jou schikt.

Waarom kies je voor Forza?

Elk jaar groeit de collectie elektrische fietsen bij Forza Fietsen. We blijven vernieuwen en innoveren. Zo kan Forza Fietsen garanderen dat jij op de beste e-bike van Nederland rijdt. De elektrische fietsen van Forza Fietsen worden bij Forza zelf afgemonteerd met kwaliteitsonderdelen van merken als Shimano, AXA en Hesling. Daarna krijgt elke Forza fiets drie kwaliteitscontroles, uitgevoerd door onze e-bikespecialisten. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan komen wij gratis naar je toe. Daarnaast staan we altijd voor je klaar voor service. Voor een servicebeurt kun je naar ons toekomen of wij komen naar jou toe! Maar wist je dat je naast servicebeurten ook zelf klein onderhoud kunt uitvoeren aan je elektrische fiets? Zo zorg je er zelf voor dat je deze winter weer veilig de weg op kunt.

Neem contact op!

Wil je graag een afspraak maken voor een proefrit op jouw winter e-bike of wil je meer weten over een van onze elektrische fietsen? Neem contact op, onze specialisten beantwoorden je vragen graag.

Vraag gratis brochure aan