E-bike met lage instap

Op zoek naar een e-bike met lage instap? Die vind je bij Forza Fietsen

Overweeg je om een e-bike met een lage instap aan te schaffen of wil je meer weten over de voordelen en alle mogelijkheden die een elektrische fiets met lage instap te bieden heeft? Forza Fietsen helpt je graag bij het vinden van de fiets die het beste bij jou past. Een fiets met een lage instap brengt namelijk vele voordelen met zich mee. Zo is het op- en afstappen een stuk gemakkelijker in vergelijking met een e-bike met normale instap. Naast de voordelen geven we je ook graag meer informatie over de verschillende elektrische fietsen met een lage instap. Wil je meer weten over een van onze fietsen met een lage instap? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

De voordelen van een elektrische fiets met een lage instap

Zoals de naam het eigenlijk al zegt heeft een lage instap fiets een laag, uniek frame dat zich erg dicht bij de grond bevindt. Zoals hierboven genoemd is het grootste voordeel van een e-bike met lage instap dat je makkelijker kunt op- en afstappen bij de fiets. Met de extra lage instap bij bijvoorbeeld de Forza Essenze Comfort rijd je extra veilig en comfortabel op je nieuwe elektrische fiets. Zeker voor mensen met lichte evenwichtsproblemen, mensen die moeite hebben met op- en afstappen of mensen die slecht ter been zijn, is een elektrische fiets met lage instap een echte uitkomst.

Niet alleen het op- en afstappen gaat een stuk gemakkelijker bij een e-bike met lage instap, ook het fietsen zelf gaat een stuk lichter. Het zwaartepunt van de elektrische fiets met lage instap ligt een stuk lager waardoor het fietsen eenvoudiger en comfortabeler is. Daarnaast draagt de lage instap bij aan een betere zithouding die ergonomisch verantwoord is. Het grootste verschil tussen een ‘normale elektrische fiets’ en een ‘elektrische fiets met lage instap’ is dus het frame zoals je op de onderstaande foto kunt zien.

De prijs van een e-bike met lage instap

De prijs van een e-bike met een lage instap is van een aantal factoren afhankelijk. Dit heeft vaak te maken met het merk, model en de extra opties die je bij de aanschaf van de elektrische fiets kiest. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om meer informatie te krijgen over onze lage instapfietsen. Wij staan graag voor je klaar met vrijblijvend advies. Daarnaast is het altijd mogelijk om een gratis proefrit bij ons in te plannen, zodat je de elektrische fiets vindt die het beste bij je past. 

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vul het formulier in om de gratis brochure te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen?
Bel 0341 – 217 017

  • 60 pagina’s vol inspiratie
  • Ruim 38.000 keer aangevraagd
Een e-bike in het echt proberen?

Een e-bike in het echt proberen?

Wat is er nou fijner dan een Forza e-bike uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Dat kan nu, vraag jouw proefrit aan en wij komen gratis bij jou langs.

Vraag gratis brochure aan