Driewielfiets elektrisch

Driewielfiets elektrisch

We bereiken allemaal het moment dat we een dagje ouder worden en onstabieler worden. Ook door gezondheidsproblemen kunnen evenwichtsproblemen ontstaan. Dan willen we nog steeds graag blijven fietsen. Voor een boodschap even de fiets pakken of even eruit gaan om een lange fietstocht te maken, dan biedt een elektrische fiets wel echt een uitkomst. Maar hoe kun je nog stabiel zijn op de elektrische fiets? Maak kennis met de Forza Essence, de elektrische driewielfiets! Deze elektrische fiets geeft je weer het veilige en stabiele gevoel.

Bijzonderheden driewielfiets elektrisch

De drie wielen aan de elektrische fiets maakt de fiets echt bijzonder. Door de drie wielen voel je je weer veilig en stabiel op de weg. Ook beschikt de e-bike over een lage instap, waardoor je makkelijk op de fiets kunt komen. Dit alles om de elektrische driewielfiets nog veiliger te maken! Ook is de e-bike uitgerust met onderdelen van uitermate goede kwaliteit. De Shimano versnellingen en de schijfremmen zorgen voor ultiem gebruikscomfort. De ingebouwde verlichting van de driewielfiets is te bedienen via het bedieningspaneel op het stuur; dit maakt het fietsen een stuk makkelijker! Ook de voorwielmotor zorgt er voor dat je nog comfortabeler fietst; met de krachtige voorwielmotor ben je zo op je bestemming.

Maak thuis een testrit op de elektrische driewieler

Nu alles gelezen te hebben over deze elektrische driewielfiets, wil je hem wel testen om te kijken of deze fiets echt bij jou past. Dit kan bij Forza! Graag komt een e-bikeadviseur bij je thuis langs, zodat jij geheel kosteloos de e-bike kunt proberen. Zo ben je gelijk in je eigen, vertrouwde omgeving en kun je ervaren of de fiets in jouw omgeving geschikt is. Plan jouw testrit aan huis in.

Kom langs in een E-bike Testcenter!

De fiets testen in een elektrische fietsenwinkel is ook mogelijk. De elektrische driewieler staat voor je klaar in onze E-Bike Testcenters in Roden, Woerden, Eindhoven, Papendrecht en Nunspeet. Onze e-bikeadviseurs staan daar ook voor je klaar om meer uitleg te geven over de elektrische driewielfiets en natuurlijk staat de koffie of thee daar ook voor je klaar.

Wil je nog meer informatie over de elektrische driewielfiets of andere e-bikes van Forza Fietsen? Bel dan naar 0341-217017.

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vul het formulier in om de gratis brochure te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen? Bel 0341 – 217 017

  • 60 pagina’s vol inspiratie
  • Ruim 38.000 keer per jaar aangevraagd
Een e-bike in het echt proberen?

Een e-bike in het echt proberen?

Wat is er nou fijner dan een Forza e-bike uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Dat kan nu, vraag jouw proefrit aan en wij komen gratis bij jou langs.

Vraag gratis brochure aan