Driewieler met ondersteuning

Driewieler met ondersteuning

Nederland is een echt fietsland. We willen dan ook zo lang mogelijk blijven fietsen. Ook wanneer we last beginnen te krijgen van gezondheidsproblemen en ook wanneer we ouder worden. Een elektrische fiets was al de ideale oplossing om langer te blijven fietsen, zonder al te veel moeite te doen. Een elektrische driewieler is echt de uitkomst als het gaat om weer veilig en stabiel fietsen. Een driewieler met ondersteuning zorgt ervoor dat je gemakkelijk de fiets op en af kunt stappen zonder dat je fiets zelf ook in evenwicht moet houden. Bij Forza hebben wij een driewieler met ondersteuning, dit is de Forza Essenze. Ook heeft deze fiets een lage instap, wat het op- en afstappen nog gemakkelijker maakt.

Wat biedt een driewieler met ondersteuning

De Forza Essenze geeft niet alleen de veiligheid en stabiliteit van het fietsen weer terug, maar de elektrische fiets beschikt over nog veel meer bijzonderheden. Zo heeft deze elektrische driewieler een voormotor waarmee je snel op de plaats van bestemming komt. De krachtige voorwielmotor zorgt ervoor dat geen berg of heuvel meer te moeilijk is. Je zult uitgerust op je bestemming aankomen. Door alle hoogwaardige onderdelen ervaar je ultiem gebruikscomfort. Zo is de driewieler met ondersteuning voorzien van Shimano versnellingen en een LCD display waarop je al je ritgegevens bijhoudt.

Elektrische driewieler testen

Natuurlijk kan je bij Forza Fietsen een driewieler met ondersteuning testen. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden. Je kunt een afspraak aan huis inplannen. Dan komt een e-bikeadviseur met de elektrische driewieler bij u thuis. Dan kan je in uw eigen, vertrouwde op uw gemak de fiets een keer proberen.

De elektrische driewielers zijn ook te vinden in onze E-bike Testcenters. In Nunspeet, Woerden, Roden, Papendrecht en Eindhoven staan onze e-bikespecialisten met de e-bike en de koffie voor je klaar om je verder te helpen.

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vul het formulier in om de gratis brochure te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen?
Bel 0341 – 217 017

  • 60 pagina’s vol inspiratie
  • Ruim 38.000 keer aangevraagd
Een e-bike in het echt proberen?

Een e-bike in het echt proberen?

Wat is er nou fijner dan een Forza e-bike uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Dat kan nu, vraag jouw proefrit aan en wij komen gratis bij jou langs.

Vraag gratis brochure aan