Sportieve elektrische damesfiets

Een sportieve elektrische damesfiets van Forza

Een sportieve elektrische damesfiets zorgt ervoor dat je op een sportieve en gezonde manier op pad kunt gaan en van de natuur kunt genieten. Op elk moment wanneer het jou uitkomt kun je de extra ondersteuning aanzetten zodat je minder zwaar hoeft te trappen. Wanneer je zo’n stoere, sportieve fiets zoekt, ben je bij Forza fietsen aan het juiste adres. In ons aanbod vind je verschillende elektrische fietsen met een sportieve uitstraling. Zo ga je onbezorgd en stijlvol de weg op. Ben je benieuwd welke sportieve elektrische fiets het beste bij jou past of wil je meer weten over een bepaald model? Neem gerust contact met ons op! Onze e-bikeadviseurs staan voor je klaar!

Forza’s keus: sportieve damesfiets

Ondanks ons ruime assortiment aan sportieve elektrische fietsen spant de Giulia Performante toch wel de kroon. Deze zeer sportief ogende Forza Giulia is een sportieve alleskunner. Zo wordt iedere rit een aangenaam rijplezier. Doordat de fiets is uitgerust met een van de krachtigste middenmoters (80 Nm) op dit moment zijn lange afstanden of bergopwaartse hellingen geen probleem. De accu bevindt zich op het zeer strak vormgegeven frame en is makkelijk uitneembaar. Met de combinatie van het lichtgewicht hoogwaardig aluminium frame en de secuur afgewerkte lasnaden en moderne en stijlvolle buisprofielen, steel jij met deze e-bike zeker de show op de weg.

Waarom kiezen voor een sportieve elektrische damesfiets?

Wanneer je kiest voor een elektrische damesfiets profiteer je van vele voordelen. De fiets geeft je tijdens het fietsen extra ondersteuning zodat je gemakkelijker lange afstanden of hellende wegen kunt berijden. De fiets is daarnaast ook erg milieuvriendelijk en gaat lang mee. Daarbij profiteer je ook nog eens van drie jaar garantie op ons accupakket en zes jaar op de frames. De elektrische fietsen zijn allemaal zo ontwikkeld dat je comfortabel en stijlvol fietst. Wat wil je nog meer?

Plan jouw gratis proefrit in!

Wil je ervaren hoe het is om op een sportieve elektrische damesfiets te fietsen? Ervaar alle gemakken en krijg een beter beeld over of dit de fiets is de fiets is die het beste bij jou past. Bij Forza profiteer je van de mogelijkheid om een gratis proefrit te maken bij jou thuis. Wij vinden het namelijk belangrijk uitstekende service aan te bieden aan iedereen. Het tevreden maken en houden van onze klanten, dat is waar wij iedere dag opnieuw onze uitdaging van maken.

Vraag gratis brochure aan