12 april 2018

Test onze elektrische fietsen gewoon thuis!

De aankoop van een elektrische fiets is een weloverwogen beslissing. We hebben dan ook al eerder geschreven over het belang van de juiste actieradius, het vermogen van de motor en de positie van de motor. Om een goede keuze te maken is het belangrijk om eerst een testrit te maken op verschillende elektrische fietsen. We komen graag bij je aan huis óf je kunt ons bezoeken bij een van onze experience centers.

Test onze elektrische fietsen gewoon thuis!

Delen op social media

Testen bij het Forza E-bike Testcenter

Met twee experience centers kun je altijd bij ons langskomen in Nunspeet en Roden om alle elektrische fietsen vrijblijvend te testen. Onze elektrische fietsen specialist staat voor je klaar om je te voorzien van alle ins en outs van de fietsen. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken en weet je zeker dat de elektrische fiets perfect bij jouw wensen past. Pluspuntje, je kunt gratis parkeren voor de deur en we zetten een vers kopje koffie of thee voor je klaar. Lukt het niet om binnen de openingstijden langs te komen? Bel dan even, en we maken een afspraak voor je buiten werktijden!

Lijkt het je toch fijner om verschillende fietsen te testen, gewoon in je eigen straat en omgeving? Dat kan ook! Onze E-bike specialisten rijden dagelijks door heel Nederland met speciale demonstratiebussen. Hiermee komen ze persoonlijk bij jou thuis of bijvoorbeeld op je werk. Zo kun je de fietsen uitproberen in je eigen vertrouwde omgeving, waar je de fiets straks ook zult gaan gebruiken. Onze ervaren E-bike specialisten vertellen je alles over de verschillende fietsen en zullen een fiets adviseren die perfect bij jouw wensen, voorkeur en smaak past.

In de demonstratiebus nemen de fietsadviseurs verschillende typen elektrische fietsen mee, zodat je ze allemaal kunt bekijken en uitproberen.

Wanneer wil jij een Forza fiets uitproberen? Vul hier het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. Waar wacht je nog op?

Meer lezen?

Elektrische fiets met middenmotor: dit zijn de voor- en nadelen

23 november 2023

Waar moet je op letten bij aanschaf van een elektrische damesfiets?

23 november 2023
Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

23 augustus 2023
5 tips voor een dagje weg op de e-bike

5 tips voor een dagje weg op de e-bike

07 juli 2023
Vraag gratis brochure aan