28 september 2021

Forza Fietsen organiseert lunch in Papendrecht

Het filiaal in Papendrecht organiseert tijdens de Week tegen Eenzaamheid (30 september t/m 7 oktober) een lunch voor alle buurtbewoners. In het E-bike Testcenter aan de Coornhertstraat 18 staat deze gehele week lunch klaar voor ongeveer 12 personen. Je kunt tussen 12:00 uur en 14:00 uur binnenlopen voor deze heerlijke lunch. Aansluitend kun je ook een proefrit maken op één van de e-bikes.

Forza Fietsen organiseert lunch in Papendrecht

Delen op social media

Het filiaal in Papendrecht organiseert tijdens de Week tegen Eenzaamheid (30 september t/m 7 oktober) een lunch voor alle buurtbewoners. In het E-bike Testcenter aan de Coornhertstraat 18 staat deze gehele week lunch klaar voor ongeveer 12 personen. Je kunt tussen 12:00 uur en 14:00 uur  binnenlopen voor deze heerlijke lunch. Aansluitend kun je ook een proefrit maken op één van de e-bikes.

In het kader van de Week tegen Eenzaamheid wilde Forza Fietsen iets doen om buurtbewoners dichter bij elkaar te brengen. Eenzaamheid is een probleem van alle tijden, maar de coronacrisis heeft dit probleem nog meer bloot gelegd. Meer mensen hebben de afgelopen twee jaar eenzaamheid ervaren als gevolg van het virus en de daarbij horende maatregelen. Nu de Week tegen Eenzaamheid weer begint, ontstond bij Forza Fietsen het idee voor een gezamenlijke lunch. Forza Fietsen zorgt deze gehele week tussen 12:00 uur en 14:00 uur voor lekkere broodjes, een soepje, verse jus, koffie en thee. Liefhebbers kunnen gezellig aanschuiven in het E-bike Testcenter tussen alle e-bikes.

Nederland van het slot

Laurens van Lagen, verkoopadviseur van het filiaal in Papendrecht, vertelt: “Nu Nederland weer van het slot gaat, willen we onze buurtbewoners weer met elkaar in verbinding brengen. We hopen zo de eenzaamheid te doorbreken.” Alle buurtbewoners zijn van harte welkom om te genieten van een heerlijke lunch. De lunch wordt vanaf 30 september tot en met 7 oktober elke dag georganiseerd vanaf 12:00 uur. Je kunt gewoon binnenstappen om deel te nemen aan deze lunch; je hoeft je niet aan te melden.

Proefrit maken

Aansluitend kunnen de deelnemers van de lunch in Papendrecht ook een proefrit maken op een e-bike van Forza Fietsen. Er staan meerdere e-bikes klaar voor een proefrit in de buurt. Forza Fietsen hoopt dat buurtbewoners gezellig met elkaar een ommetje maken en zo met elkaar in contact komen.
“Het mooiste zou zijn als er nieuwe connecties ontstaan tussen buurtbewoners. Dat is toch waar iedereen naar heeft gesnakt de afgelopen anderhalf jaar? Met het aanbieden van een gratis proefrit hopen we dat buurtbewoners op een ontspannende, laagdrempelige manier met elkaar in contact komen,” aldus Laurens van Lagen.

Iedereen welkom

Iedereen is welkom in het filiaal aan de Coornhertstraat: jong, oud, stellen en alleenstaanden mogen aanschuiven bij de gezamenlijke lunch. Forza Fietsen hoopt kennis te maken met een hoop nieuwe buurtbewoners.

Meer lezen?

Elektrisch fietsen in de winter/ naseizoen – Veiligheid boven alles

Elektrisch fietsen in de winter/ naseizoen – Veiligheid boven alles

03 januari 2024

Elektrische fiets met middenmotor: dit zijn de voor- en nadelen

23 november 2023

Waar moet je op letten bij aanschaf van een elektrische damesfiets?

23 november 2023
Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

23 augustus 2023
Vraag gratis brochure aan