28 mei 2020

Forza Fietsen opent na flagshipstore Papendrecht nu ook e-bike testcenter Woerden

Het Nederlandse elektrische fietsenmerk Forza Fietsen zit flink in de lift. Dankzij de unieke combinatie van hoogwaardige e-Bikes met verkoop en service aan huis is het jonge merk sinds de oprichting enkele jaren geleden hard gegroeid. Om de vele klanten in de regio nog beter te bedienen opent Forza Fietsen aanstaande vrijdag 29 mei een e-Bike testcenter in Woerden. In de grote zaak aan de Hoge Rijndijk 3d levert het innovatieve merk zowel de verkoop als de service. Met het vakantiegeld op de rekening en een vakantiezomer in eigen land voor de boeg is een Forza e-Bike een perfecte investering om het maximale uit het mooie weer te halen.

Forza Fietsen opent na flagshipstore Papendrecht nu ook e-bike testcenter Woerden

Delen op social media

Concept

Het concept van Forza Fietsen is even simpel als aantrekkelijk: hoogwaardige e-Bikes tegen een messcherpe prijs. Omdat Forza zowel fabrikant als leverancier is, valt er een schakel tussenuit. Daardoor heb je al vanaf 890 euro een Forza in de schuur staan. De fietsen worden in Europa geproduceerd en worden geleverd met een garantie tot zes jaar. Forza heeft de Nederlandse markt veroverd met een uniek concept: verkoop, gratis levering en gratis service aan huis, zonder voorrijkosten. Klaas-Jan de Kievid, die het bedrijf oprichtte met zijn broers Peter en Hans, legt uit: “Forza staat voor kwaliteit, scherpe prijzen en de beste service. De opening van onze vierde e-Bike testcenter is een mooie volgende stap in de groei van ons merk. Onze klanten krijgen zo nog meer keus: service en advies aan huis, online of in onze zaak, natuurlijk allemaal gratis.”

Welkomstvoordeel

Forza Fietsen heeft meer dan twintig verschillende modellen voor jong en oud: van hippe schoolfietsen tot modellen met een lage instap en tour en trekking e-bikes. De nieuwe winkel in Woerden heeft voor zowel bestaande als nieuwe klanten een lekker welkomstvoordeeltje in petto. Op de aanschaf van een nieuwe e-bike in het testcenter in Woerden geeft het bedrijf kortingen tot wel 800 euro. Wel even naar de actievoorwaarden vragen. Meer info op forzafietsen.nl.

Daar kan ook, met het oog op het coronavirus, een privéafspraak ingepland worden, voor een testrit in de verschillende testcentra.

Forza Fietsen
Hoge Rijndijk 3d
3449 HA Woerden
Dinsdag tot en met zaterdag van 10.00-17.30 uur

Maak jouw privé afspraak bij Forza Fietsen

Meer lezen?

Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

23 augustus 2023
5 tips voor een dagje weg op de e-bike

5 tips voor een dagje weg op de e-bike

07 juli 2023
De leukste fietsvakanties

De leukste fietsvakanties

09 juni 2023
Ontdek de vijf beste e-bikeroutes voor het pinksterweekend

Ontdek de vijf beste e-bikeroutes voor het pinksterweekend

26 mei 2023
Vraag gratis brochure aan