01 december 2020

Forza E-bike: de ultieme elektrische fiets voor scholieren

Bent u opzoek naar de perfecte elektrische fiets voor scholieren? Dan bent u bij Forza Fietsen aan het juiste adres! Onze e-bikes staan namelijk bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding én wordt jaarlijks hoog aangeschreven in diverse onderzoeken. Bent u benieuwd naar de vele voordelen? We vertellen u er graag meer over.

Forza E-bike: de ultieme elektrische fiets voor scholieren

Delen op social media

Waarom een elektrische fiets voor scholieren?

Een schoolfiets heeft een hoop te verduren. Denk aan de dagelijkse lange afstanden, lekke banden en mogelijk valschade. Met een elektrische fiets van Forza is uw zoon of dochter hier helemaal op voorbereid. De e-bikes zijn allemaal uitgerust met sterke en betrouwbare onderdelen van gerenommeerde merken voor een uitstekende kwaliteit. Daarnaast hebben alle e-bikes anti-lekbanden, wat de kans op lekke banden en onnodig onderhoud enorm verkleind. Kortom, ideaal voor scholieren.

Ook zijn de elektrische fietsen extra veilig voor scholieren. Zo ondergaan alle e-bikes maar liefst drie kwaliteitscontroles voordat ze fabriek verlaten, beschikken ze over automatische verlichting en een stevige beveiliging om diefstal tegen te gaan. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met uw fiets komen we kosteloos naar u toe om dit op te lossen.

De kosten van een elektrische fiets voor scholieren

Een Forza elektrische fiets voor scholieren is een investering waar u zowel op korte- als lange termijn enorm veel plezier aan zult beleven. Zo is een e-bike al verkrijgbaar vanaf €890,- of vanaf €17,08 per maand (lease). Ook is er bij elk budget een passende fiets te vinden. De prijs hangt namelijk grotendeels af van de wensen en voorkeuren. Zo zijn er verschillende modellen met diverse specificaties. Onder andere het model fiets, de kracht van de motor en de actieradius van de accu spelen een rol in de uiteindelijk prijs van de e-bike. Ten slotte is het mogelijk om een oude fiets tegen een gunstig tarief in te ruilen.

Wist u dat Forza Fietsen regelmatig in de prijzen valt bij diverse kwaliteitsonderzoeken? Onder andere in de AD Fietstest.nl hebben we hoge ogen gegooid met de Forza Florence. Wilt u meer weten over onze e-bikes en bijbehorende prijzen? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan!

Meer weten over de elektrische fietsen?

Wilt u meer informatie over de elektrische fietsen? Onze e-bike specialisten staan graag klaar om u advies te geven over de verschillende fietsen. U kunt natuurlijk ook langs een van onze Experience Centers om de fietsen uit te proberen en te ontdekken welke fiets het best bij u past. Maar wij komen ook graag langs voor een gratis demonstratie van de fiets. Bent u geïnteresseerd in een gratis proefrit? Maak een vrijblijvende afspraak!

Meer lezen?

Elektrische fiets met middenmotor: dit zijn de voor- en nadelen

23 november 2023

Waar moet je op letten bij aanschaf van een elektrische damesfiets?

23 november 2023
Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

23 augustus 2023
5 tips voor een dagje weg op de e-bike

5 tips voor een dagje weg op de e-bike

07 juli 2023
Vraag gratis brochure aan