05 juni 2018

Een elektrische fiets leasen: dit zijn de voordelen

Dankzij de talloze voordelen die de elektrische fiets biedt, is het een aantrekkelijk vervoermiddel. Wil je niet direct een eigen e-bike aanschaffen? Dan biedt Forza Fietsen de perfecte oplossing, namelijk de mogelijkheid om een elektrische fiets te leasen. Wij zetten de voordelen voor je op een rij.

Een elektrische fiets leasen: dit zijn de voordelen

Delen op social media

Lease een elektrische fiets om tijd en kosten te besparen

Als er iets is dat zeker is, dan is het wel dat fietsen hartstikke gezond is! De elektrische fiets is dan ook het ideale vervoermiddel voor je woon-werkverkeer. Laat de auto ’s morgens lekker staan en begin de dag goed door op de fiets te stappen. Ook ’s middags terug naar huis kom je in beweging en vergeet je even alle stress van de werkdag. Zo werk je aan je conditie en geniet je tegelijk van wat frisse lucht!

Daarnaast is een elektrische fiets leasen is een handige manier om kosten te besparen. Wie kiest voor leasen hoeft namelijk geen rekening te houden met aanschafkosten. Ook wanneer je jouw elektrische fiets eenmaal in gebruik hebt genomen, profiteer je van kostenvoordelen. Reis je per auto dan krijg je hoe dan ook te maken met kosten voor bijvoorbeeld brandstof of parkeren. Wanneer je ervoor kiest een e-bike te leasen, hoef je daar in ieder geval geen rekening mee te houden.

Behalve lagere kosten, levert het leasen van een e-bike ook tijdwinst op. Al die extra tijd die je normaal kwijt zou zijn aan files of het zoeken naar een parkeerplaats zijn namelijk verleden tijd. Van en naar je werk reizen is dan opeens niet zo erg meer!

Een laatste voordeel om hier te noemen, is dat de regelgeving omtrent het leasen van elektrische fietsen steeds soepeler wordt. Eerder dit jaar liet het kabinet weten dat de keuze voor een e-bike uiteindelijk fiscaal gezien net zo aantrekkelijk moet worden als de keuze voor een auto. Dat betekent dat een elektrische fiets leasen in de toekomst dus nog makkelijker zal worden.

Hoe werkt leasen bij Forza Fietsen?

Wanneer je hebt besloten dat je een elektrische fiets wilt leasen, helpen wij je natuurlijk graag. Allereerst is het aan jou om te kiezen welke e-bike het beste bij jou past. Wanneer die keuze is gemaakt, volgt een kredietwaardigheidstoetsing. Deze eerste check is bedoeld om te kijken of de lease kan worden afgesloten. Aan de hand van de resultaten van de test wordt je elektrische fiets dan geleverd op een afgesproken locatie en tijdstip.

Ben je eruit welke elektrische fiets het wordt? Neem dan snel contact met ons op om je leasebedrag aan te vragen. Wie weet rijd jij binnenkort dan al op je e-bike naar het werk!

Wil je liever eerst een testrit maken op één van onze e-bikes? Je bent welkom om langs te komen in één van onze showrooms, maar je kunt ook een afspraak maken zodat we – gratis en vrijblijvend – bij jou thuis langskomen.

Meer lezen?

Elektrisch fietsen in de winter/ naseizoen – Veiligheid boven alles

Elektrisch fietsen in de winter/ naseizoen – Veiligheid boven alles

03 januari 2024

Elektrische fiets met middenmotor: dit zijn de voor- en nadelen

23 november 2023

Waar moet je op letten bij aanschaf van een elektrische damesfiets?

23 november 2023
Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

23 augustus 2023
Vraag gratis brochure aan