14 juni 2019

Je fiets inruilen voor een spiksplinternieuwe Forza fiets: hoe werkt dat?

Je herkent het misschien: je bent aan het overwegen om een elektrische fiets aan te schaffen, maar je hebt eigenlijk ook nog een best wel mooie ‘gewone’ fiets in de schuur staan. Zonde? Nee hoor, je kunt namelijk je fiets inruilen bij Forza Fietsen en hoe mooier jouw fiets nog is, hoe meer je er voor terug krijgt! Dus je kunt soms behoorlijk besparen op de aanschafkosten van jouw elektrische fiets. Goede deal toch?

Je fiets inruilen voor een spiksplinternieuwe Forza fiets: hoe werkt dat?

Delen op social media

Hoe gaat het inruilen in zijn werk?

Heb jij een mooie fiets die jij in zou willen ruilen, omdat je overstapt op een elektrische Forza fiets? Prima, dat kan. Als je naar één van onze E-bike Testcenters komt kun je bijvoorbeeld alvast je fiets die je in zou willen ruilen mee kunnen nemen. Onze e-bike adviseurs kunnen jou gelijk de inruilwaarde laten weten. Zo weet je meteen hoeveel ‘korting’ je kunt krijgen op je elektrische fiets. Is het iets te veel gedoe om je fiets helemaal mee te nemen? Dan kun je ook prima een foto meenemen van je fiets. Ook aan de hand van een foto kunnen de adviseurs een taxatie geven!

Welke fietsen worden er allemaal ingeruild?

Het maakt niet uit of uw fiets van een A- of B-merk is. Deze kunnen beiden bij Forza Fietsen ingeruild worden. Dan is natuurlijk de vraag: wat verstaan wij onder A- en B-merk? Merken zoals Stella en Brinckers vallen onder B-merken. Heb jij een Koga, Gazelle of Giant in de schuur of garage staan? Dan vinden wij dat je een A-merk in huis hebt. Het merk speelt uiteraard een rol bij het bepalen van de inruilwaarde, evenals natuurlijk de leeftijd en de huidige staat van de fiets.

Omruilen? Dat kan lekker aan huis!

In principe hoef je je oude fiets niet naar het e-bike center mee te nemen, zelfs niet eens een foto, want je fiets kan gewoon aan huis worden omgeruild. Als jij een mooi, passend model  elektrische fiets hebt gevonden dan komt Forza Fietsen deze gewoon voor jouw deur afleveren en kan de oude fiets meteen opgepikt worden. Ideaal, want dan kun je tot het moment dat je je nieuwe fiets krijgt nog door blijven fietsen op je oude fiets.

Gemak dient de mens

Je hebt geen gedoe aan het verkopen van je oude fiets en onze adviseurs weten jouw fiets als geen ander op hun waarde te schatten. Dus je krijgt zeker wat deze waard is.

Meer lezen?

Elektrisch fietsen in de winter/ naseizoen – Veiligheid boven alles

Elektrisch fietsen in de winter/ naseizoen – Veiligheid boven alles

03 januari 2024

Elektrische fiets met middenmotor: dit zijn de voor- en nadelen

23 november 2023

Waar moet je op letten bij aanschaf van een elektrische damesfiets?

23 november 2023
Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

23 augustus 2023
Vraag gratis brochure aan