04 juni 2019

Forza Vieri: beste transportfiets volgens AD e-bike test!

Apetrots zijn wij bij Forza Fietsen! De Forza Vieri is bij de jaarlijkse e-biketest van het Algemeen Dagblad uitgeroepen tot de beste transportfiets in de klasse tot €1750. Dat vonden de 438 consumenten: lezers van het AD, die in twee dagen 115 typen fietsen hebben getest. Op ieder getest punt scoorde de Forza Vieri een dikke 3 sterren en was daarmee de beste in zijn klasse. In deze blog vertellen wij wat meer over deze transport-topper en zetten we hem in het zonnetje!

Forza Vieri: beste transportfiets volgens AD e-bike test!

Delen op social media

De Grootste Fietstest van Nederland

Op wielerbaan De Nedereindse Berg in Utrecht vond dit voorjaar de Grootste Fietstest van het land plaats. De e-biketesters waren lezers van het Algemeen Dagblad, zonder commerciële belangen, zodat zij geheel objectief elektrische fietsen konden testen in zeven categorieën: stadsfietsen, sportieve woon-werk fietsen, transportfietsen, lifestylefietsen, vouwfietsen, familybikes en speed pedelecs.

Rijdt lekker én heeft een goede uitstraling!

Rijdt lekker mét en zonder motor, dat is niet bij elke fiets het geval” schrijft een tester over de Forza Vieri, wat overeen komt het algemene oordeel van de testers. De panelleden noemen de fiets een prima elektrische fiets met een goede uitstraling. Hij is een tikkeltje aan de zware kant, zo menen een paar testers “Maar verder is het een prachtige fiets!” Ook de scherpe prijs valt goed in de smaak bij de AD-testers.  

Een transportfiets voor jong en oud

De Forza Vieri is trendy en gestileerd, gericht op jong en oud. De fiets past dus zowel goed bij mannen en vrouwen die regelmatig flinke tassen, boodschappen, huisdieren en dergelijke vervoeren op de fiets, maar het is ook een fijne schoolfiets. Ideaal als de afstand naar school wat groter is: gooi je schooltas in de mand voorop en je bent zonder veel moeite zo op school.

Wat biedt de Forza Vieri nog meer?

Hij is uitgerust met een comfortzadel, is eenvoudig verstelbaar, heeft ergonomisch voorgevormde handgrepen, geïntegreerde achterverlichting en een LCD verlicht display waarop afstanden, snelheid en actieradius worden weergegeven. De fiets heeft een krachtige en toch stille voorwielmotor. De motor zorgt voor 9 verschillende trapondersteuningen die eenvoudig te bedienen zijn via de drieknopsbediening op het stuur. En niet onbelangrijk: in welke kleuren kun je hem krijgen? Wat dacht je van hoogglans wit met zwarte accenten? Of afwerking in zwart of zilver. Passend bij het mooie retro design!

Ben jij gecharmeerd van de Vieri?

Dat snappen wij wel! Maar we begrijpen ook dat je hem graag even zelf wil testen en dat kan natuurlijk. Je kunt naar één van onze testcentra komen in Nunspeet of Roden, of je vraagt een proefrit aan en dan brengen we de Forza Vieri bij jou voor de deur en kun je de fiets lekker thuis testen!

 

Meer lezen?

Elektrisch fietsen in de winter/ naseizoen – Veiligheid boven alles

Elektrisch fietsen in de winter/ naseizoen – Veiligheid boven alles

03 januari 2024

Elektrische fiets met middenmotor: dit zijn de voor- en nadelen

23 november 2023

Waar moet je op letten bij aanschaf van een elektrische damesfiets?

23 november 2023
Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

23 augustus 2023
Vraag gratis brochure aan