27 mei 2020

Forza Fietsen opent flagship store in Papendrecht

PAPENDRECHT - Het Nederlandse elektrische fietsenmerk Forza Fietsen zit flink in de lift. Dankzij de unieke combinatie van hoogwaardige eBikes met verkoop en service aan huis is het jonge merk sinds de oprichting enkele jaren geleden hard gegroeid. Om de vele klanten in de regio nog beter te bedienen opende Forza Fietsen afgelopen vrijdag een flagship store in Papendrecht. In de 400 vierkante meter grote zaak aan de Coornhertstraat levert het innovatieve merk zowel de verkoop als de service.

Forza Fietsen opent flagship store in Papendrecht

Delen op social media

Het concept van Forza Fietsen is even simpel als aantrekkelijk: hoogwaardige eBikes tegen een messcherpe prijs. Omdat Forza zowel fabrikant als leverancier is, valt er een schakel tussenuit. Daardoor heb je al vanaf 890 euro een Forza in de schuur staan. De fietsen worden in Europa geproduceerd en worden geleverd met een garantie tot zes jaar. Forza heeft de Nederlandse markt veroverd met een uniek concept: verkoop, gratis levering en gratis service aan huis, zonder voorrijkosten. Klaas-Jan de Kievid, die het bedrijf oprichtte met zijn broers Peter en Hans, legt uit: “Forza staat voor kwaliteit, scherpe prijzen en de beste service. De opening van onze derde flagship store is een mooie volgende stap in de groei van ons merk. Onze klanten krijgen zo nog meer keus: service en advies aan huis, online of in onze zaak, natuurlijk allemaal gratis.”

Welkomstvoordeel
Forza Fietsen heeft meer dan twintig verschillende modellen voor jong en oud: van hippe schoolfietsen tot modellen met een lage instap. De nieuwe winkel in Papendrecht heeft voor zowel bestaande als nieuwe klanten een lekker welkomstvoordeeltje in petto. Op de aanschaf van een nieuwe eBike in de flagship store in Papendrecht geeft het bedrijf kortingen tot wel 800 euro. Wel even naar de actievoorwaarden vragen. Meer info op forzafietsen.nl. Daar kan ook, met het oog op het coronavirus, een privéafspraak ingepland worden voor een testrit.

Forza Fietsen
Coornhertstraat 18
3351 GE Papendrecht
Dinsdag tot en met zaterdag van 10.00-17.30 uur

Meer lezen?

Waarom is de lente hét fietsseizoen?

Waarom is de lente hét fietsseizoen?

24 maart 2023
Alles over helmplicht en de elektrische fiets

Alles over helmplicht en de elektrische fiets

20 maart 2023
Ontdek de e-bike voor jouw stijl en budget met de Forza Selections!

Ontdek de e-bike voor jouw stijl en budget met de Forza Selections!

13 maart 2023
Feestelijke heropening elektrische fietsenwinkel Forza in Roden

Feestelijke heropening elektrische fietsenwinkel Forza in Roden

10 maart 2023
Vraag gratis brochure aan