09 juni 2016

Forza Fietsen Nunspeet en Gresbo Post vinden elkaar in het ontzorgen

Sinds enkele maanden verzorgt Inclusief Gresbo de post van Forza Fietsen in Nunspeet. Een samenwerking waarbij duidelijk is geworden dat beide bedrijven in ieder geval één ding gemeen hebben met elkaar: het ontzorgen staat op de eerste plaats.

Forza Fietsen Nunspeet en Gresbo Post vinden elkaar in het ontzorgen

Delen op social media

Forza Fietsen is net iets meer dan een jaar geleden opgestart in Nunspeet en wordt gerund door de drie broers Klaas-Jan, Peter en Hans de Kievid. Ze hebben een showroom in Nunspeet waar de fietsen rechtstreeks geleverd worden vanuit de fabriek. Peter de Kievid: “We merken dat steeds meer mensen op een elektrische fiets willen rijden. De aanvragen komen uit het hele land. Mensen kunnen de fietsen bij ons testen, maar dat kan ook bij hun thuis. Dan rijden wij met onze demonstratiewagen naar hun toe. Met deze service en onze garantie kunnen wij onze klanten ontzorgen.”

En dat is exact wat Gresbo Post nu doet voor Forza. Peter: ”In het begin wilden we alles zelf doen en verstuurden we opgevraagd foldermateriaal via de post. Dat kostte echter teveel tijd. Via via werden we getipt over Inclusief Gresbo Post en sinds enkele maanden werkt Forza dus met de blauwe posttas van Gresbo. Deze tas kan aan het eind van elke werkdag in de speciale brievenbus gedeponeerd worden die staat opgesteld bij Dekker Partyverhuur. Peter: “Op deze manier de post laten verzorgen is echt makkelijk. En als we de deadline van 17 uur niet halen, rijden we even naar de Industrieweg. Dat is geen straf, want de medewerkers zijn ontzettend vriendelijk. Alles gaat altijd volgens afspraak, niets is teveel en de mensen behandelen ons correct.”

De formule van Forza Fietsen lijkt te werken, daar het pand aan de Edisonstraat nu al te klein aan het worden is. Peter: ”We zijn aan het groeien, maar we willen de huidige kleinschaligheid niet uit het oog verliezen. Wij hoeven niet de grootste te worden, maar wel de beste met de beste service. En misschien krijgen we het nog voor elkaar dat in de toekomst alle postbezorgers van de Inclusief Gresbo Post op onze fietsen rondrijden,” sluit hij af met een knipoog.

Bron: Inclusiefgroep

Meer lezen?

Elektrisch fietsen in de winter/ naseizoen – Veiligheid boven alles

Elektrisch fietsen in de winter/ naseizoen – Veiligheid boven alles

03 januari 2024

Elektrische fiets met middenmotor: dit zijn de voor- en nadelen

23 november 2023

Waar moet je op letten bij aanschaf van een elektrische damesfiets?

23 november 2023
Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

Forza Fietsen kleedt MTB-ers aan voor Duchenne Heroes

23 augustus 2023
Vraag gratis brochure aan