19 september 2018

Back to work: ga op de elektrische fiets!

De scholen zijn inmiddels weer begonnen en ook op kantoor is iedereen weer terug van vakantie. In onze vorige blog schreven we al dat de elektrische fiets ideaal is voor het dagelijkse ritje van en naar school. Ook voor woon-werkverkeer is de elektrische fiets een fijne uitkomst. Lees snel verder om erachter te komen waarom ook jij op de e-bike naar het werk wilt gaan!

Back to work: ga op de elektrische fiets!

Delen op social media

Geen tijd om te sporten? Wel als je een e-bike neemt!

Na de zomervakantie nemen we ons vaak voor om nu écht fanatiek te gaan sporten en het ook vol te houden. Vaak blijkt dat toch lastiger dan gedacht, onder andere omdat er toch echt niet meer dan 24 uur in een dag zit. Met een e-bike kun je op een slimme manier toch dagelijks in beweging blijven! Naar je werk reizen doe je iedere dag al, en als je dit doet op de elektrische fiets bouw je dagelijks een vast sportmoment in. Een halfuur per dag is al voldoende om aan je conditie te werken. Reden genoeg om voortaan op je elektrische fiets te stappen dus!

Elektrisch fietsen = tijd besparen

Als je op de elektrische fiets naar je werk reist, zul je iedere dag tijd besparen. Ga je nu nog op een reguliere fiets naar het werk en doe je daar een halfuur over? Op een e-bike zal die reistijd zo’n tien minuten korter worden. ‘s Morgens kun je dus net wat rustiger ontbijten, en ‘s middags kom je net wat eerder thuis. Reis je normaal met het openbaar vervoer of met de auto? Zelfs dan kun je in sommige gevallen tijd besparen! Een parkeerplaats zoeken, vaststaan in de file of vertraging op het spoor? Dat behoort allemaal tot het verleden wanneer je overstapt op de e-bike!

Werkgevers moedigen elektrisch fietsen aan

Aangemoedigd door de overheid, wordt het gebruik van e-bikes ook door steeds meer werkgevers gestimuleerd. Veel bedrijven zijn aangesloten bij projecten die werknemers motiveren om de auto te laten staan en de fiets te pakken. Een Fietsplan biedt jou als werknemer de mogelijkheid om een elektrische fiets te kopen met belastingvoordeel via de werkgever. De werkgever profiteert van fitte werknemers die met plezier naar het werk fietsen, en jij kunt voordelig genieten van jouw eigen elektrische fiets. Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw geval? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Op de elektrische fiets naar het werk? Wij zouden het wel weten! Heb je nu nog geen elektrische fiets en wil je eerst wat modellen testen om erachter te komen welke het beste bij jou past? Vraag dan nu een thuisdemonstratie aan: dan komen we langs wanneer het jou uitkomt! Maak je liever een proefritje bij onze showroom? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Tot snel!

Meer lezen?

Waarom is de lente hét fietsseizoen?

Waarom is de lente hét fietsseizoen?

24 maart 2023
Alles over helmplicht en de elektrische fiets

Alles over helmplicht en de elektrische fiets

20 maart 2023
Ontdek de e-bike voor jouw stijl en budget met de Forza Selections!

Ontdek de e-bike voor jouw stijl en budget met de Forza Selections!

13 maart 2023
Feestelijke heropening elektrische fietsenwinkel Forza in Roden

Feestelijke heropening elektrische fietsenwinkel Forza in Roden

10 maart 2023
Vraag gratis brochure aan