Lage instap fiets elektrisch

Velen van ons gaan het meemaken. Een tal van verjaardagen verder zijn we wat ouder geworden en wordt het lastiger om grote stappen te maken. Vooral hoge opstappen worden een uitgaging. Maar het liefst blijven we zolang mogelijk fietsen. Veilig fietsen. Heerlijk buiten, genieten van de zonnestralen en frisse lucht.

Normale vrouwen fietsen hebben een instaphoogte van ongeveer 40/50cm, een lage instap fiets heeft nog maar de instaphoogte van een stoeprand. Forza heeft een speciale lage instap fiets met elektrische trapondersteuning ontwikkelt waarmee jij veilig op pad gaat. Maak kennis met de Forza Essenze.

Elektrische fiets met lage instap: Forza Essenze

Elektrische fiets met lage instap: Forza Essenze

De Forza Essenze is een robuuste, betrouwbare fiets, speciaal ontwikkeld voor senioren en mensen waarbij hoge opstappen een uitdaging zijn. Met de krachtige Essenze e-bike reis jij comfortabel en uiterst veilig van A naar B, zonder vermoeid te raken.

De elektrische fiets is gemaakt uit een lichtgewicht, stevig aluminium frame. Ook is de e-bike voorzien van ingebouwde verlichting, 3, 7 of 8 versnellingen en betrouwbare schijfremmen waarmee je in mum van tijd tot stilstand kunt komen. De Forza Essenze is niet zomaar een lage instap fiets met elektrische ondersteuning. Wil jij zelf de kracht van Forza ervaren? Vraag een proefrit aan huis aan of kom langs in een van onze e-bike testcenters.

Veilig (laag) instappen en alles bij de hand

Met Forza blijf jij nog lang genieten van het fietsen. Met de lage instap fiets stap jij op een veilige manier op en af de elektrische fiets. En als je eenmaal in beweging bent heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Op het kleurendisplay scherm lees je informatie af, zoals de snelheid en de gereden kilometers. Snel en makkelijk schakelen doe je met het schakelsysteem van Shimano Nexus. En uiteraard vind jeaan beide zijden van het stuur een remhendel waarmee je veilig kunt afremmen. Ervaar zelf de kracht van Forza. Vraag de gratis brochure aan.

E-bike testcenters

E-bike testcenters

Zoek een Forza E-bike Testcenter in de buurt

Gratis proefrit aan huis

Gratis proefrit aan huis

Wat is er nou fijner dan een Forza e-bike uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Dat kan nu, vraag jouw proefrit aan en wij komen gratis bij jou langs.

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Vul het formulier in om de gratis brochure te ontvangen! Liever telefonisch aanvragen?
Bel 0341 – 217 017

  • 60 pagina’s vol inspiratie
  • Ruim 38.000 keer aangevraagd
Vraag gratis brochure aan